Są trzy powody robienia zdjęć:
a) dla przyjemności
b) by coś przekazać
c) dla kasy
wybieraj. :)
(a powody te mogą się także ze sobą łączyć - no ale to trzeba być dobrym. ;) )
Wersja do druku
Są trzy powody robienia zdjęć:
a) dla przyjemności
b) by coś przekazać
c) dla kasy
wybieraj. :)
(a powody te mogą się także ze sobą łączyć - no ale to trzeba być dobrym. ;) )
aha.to będzie mi zaje****cie ciężko w takim razie:)
Nie dawaj się. Towstoj powiedzial na poczatku poprzedniego wieku "jedyna wiedza jaka zdolny jest zdobyc czlowiek jest bezsens istnienia". Nie dopuszczaj do tego aby bylo to prawda w Twoim przypadku. :wink:
pozdrawiam,
ostatnio Tata powiedział mi mniej więcej to samo na pdst. bodajże Św.Augustyna... co do persony mogę się mylić ale myśl ta sama:)
bardzo mądra.
Ech, kryzysik dopadł? :wink:Cytat:
Zamieszczone przez Il fuoco
No czasem i tak bywa.
Jak miałem swój ostatni ( co jakiś czas tak jest ) to chyba trzy miesiące nie dotykałem nawet aparatu. Pająk mi się w plecaku zalągł...
Ale powiem Ci - jak nie widzisz celu robienia zdjęć to chociaż w tym czasie szlifuj sobie wasztat, lub rób setki bezsensownych zdjęć i patrz co wychodzi.
W ten sposób znalazłem swojego hopla - fotografowanie znalezionych przypadkiem butów! :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez Silent Planet
Ha, to zdaje się było kiedyś w jakim filmie wykorzystane, tak mi się wydaje:razz:
Panna robiła zdjęcia butów swoich kochanków (nie bież tego broń boże do siebie);-)
Potem zrobiła wystawę tychże zdjęć w galerii i zdobyła światową sławę, czego i Tobie życzę:lol:
Cytat:
Zamieszczone przez Silent Planet
Nie ty jeden :) Ostatnio super buty lakierki z lat 80 w lesie znalazłem :)
Buty powiadacie, też ciekawie. Ja mam w zwyczaju fotografować napotkane na szlach owce i krowy ;-)Cytat:
Zamieszczone przez aptur
Przy czym owce są dużo wdzięczniejszym obiektem fotograficznym i zazwyczaj pozują zamiast uciekać, jak to czynią krowy :mrgreen:
ja z kolei uwielbiami drzwi i okna:) przeróżne:)
Bedzie OT - sorry:
dopiero u Ciebie zauwazylem, ze na avatarze zdjecia lustrzane wygladaja nie naturalnie, spust z lewej strony body :)
pozdrawiam,