Canon potwierdza, że cashback będzie zrealizowany (kontakt telefoniczny)
Braku informacji email - tego nie udało się rozgryźć. Było podejrzenie że "wpadł" do spamu, ale tam też brak
Temat oganięty
Wersja do druku
Canon potwierdza, że cashback będzie zrealizowany (kontakt telefoniczny)
Braku informacji email - tego nie udało się rozgryźć. Było podejrzenie że "wpadł" do spamu, ale tam też brak
Temat oganięty
Ja kase dostalem (75 funtow za 16-35 f4), chyba nawet w czasie sie wyrobili.
Rozliczone w około 6 tygodni
Bez problemów
Witam
Jak to jest z gwarancją po skorzystaniu z promocji cashback? Obowiązkiem do uzyskania zwrotu jest wycięcie nr seryjnego z pudełka. Czy w razie potrzeby skorzystania z gwarancji Canon nie będzie robił problemów przez "zniszczone pudełko"? Jak to z tym jest?
Pozdrawiam
Wymaganie oryginalnego opakowania przy realizacji gwarancji jest klauzulą niedozwoloną więc możesz oddać towar w pudełku po butach, możesz nawet przynieść do sklepu bez pudełka.
Niestety kiedyś się spotkałem z tym że producent wymagał oryginalnego pudełka. Ale jeśli Canon tego nie wymaga to dobrze. Mam nadzieję że gwarancja i tak się nie przyda.
Do gwarancji potrzebne sa:
Karta gwarancyjna i dowod zakupu.
Czy orientuje się ktoś, czy w obecnym cashbacku na obiektywy (zakup lustrzanka+obiektyw) zakup obu tj. aparatu i obiektywu musi odbyć się jednorazowo (w tej samej transakcji) czy oba urządzenia muszę po prostu zostać zakupione w okresie trwania promocji. Nie mogę się doszukać tej informacji, a regulamin jest niejasny w tej kwestii.