jednak mac jest do d. obrabiałem zdjęcia ze ślubu na macbooku i mi zrobił taką*zwieche że na nic nie reagował. masakra jakaś. tylko twardy restart. poważnie się zastanówcie, zanim kupicie maca. I przejściówka (miniDVI do VGA) mi poszła, po 1,5 roku pracy non-stop. Denny sprzęt. ale mam nadzieję, że maca pro sprowadzą*mi w te 5 tygodni :D
Ja już*przestałem ludzi przekonywać. Dla nas - macuserów to w sumie lepiej. Kompa kupuje się*raz na dłuższy czas. Nawet jak jest o kafel drożej niż w stanach, to jak to się rozłoży na kilka lat - nie jest tak źle. A patrząc z drugiej strony, im mniejsze zainteresowanie kretynami, którzy piszą spyware czy inne badziewia tym lepiej. Dla mnie osobiście mógłbym mieć system o którym nikt nie słyszał, byleby wieszał się*tak często jak macosx, był na niego Aperture, PS i Bridge.
Nie ma idealnego systemu - tak samo jak nie ma idealnego ustroju politycznego.
Dobranoc.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
@ sielan -> sprawdź ile masz wolnego miejsca na dysku rozruchowym. Minimum to 10GB. Druga sprawa to ram 3GB ramu to ilość wymagana do dość szybkiej pracy (Na PG w gdańsku zainstalowali nowe kompy, viste i w każdym 4GB ramu :) i to do budowania baz danych :D. Do MacPro wpakuję na starcie 4GB. To kwestia ramu. Testowałem tą bestię*w ispocie i na prawdę ciężko zamulić. Rawy śmigają aż miło.