Pewnie za często w "Piekiełku" bywałeś. ;)Cytat:
Wypuściła mnie szkoła Dęblińska i stąd moje zainteresowanie lotnictwem ale nie jestem pilotem choć niewiele brakowało - niestety zdrowie nie pozwoliło.
Wersja do druku
Pewnie za często w "Piekiełku" bywałeś. ;)Cytat:
Wypuściła mnie szkoła Dęblińska i stąd moje zainteresowanie lotnictwem ale nie jestem pilotem choć niewiele brakowało - niestety zdrowie nie pozwoliło.
:grin: oj bywało sięCytat:
Zamieszczone przez Ardi
zawodowo robie zdjecia. w wolnych chwilach; fotografuje :)
zawodowy barman w restauracji www.bukowiecki.pl przy okazji od 10 lat robie foty wesel chrzcin itp , katalogi i inne pierdoły przyrodnicze. zaczy nalem 15 lat temu od casio qv10 potem fuji 1 mpix a potel kultowy olympus 2100uz ze stabilizacja potem rozne inne przy koncu nikon 5700 poten sony 828 twuuuuuj!!! no i 300d i teraz 20d i slinie sie na 5d - a co......
pozdr javion www.fotodvd.pl
Ja też :)Cytat:
Zamieszczone przez Algier
A hobby mam jedno :D
To może i ja coś napiszę... Pracuję jako projektant w firmie produkującej silniki odrzutowe (i maaaasę innych rzeczy), aktualnie siedzę w tzw. "freedom engines" (kto zna amerykańską retorykę to się domyśli) a kiedyś tam skończyłem MEiL na PW...
Dopiszę się do listy. Aktualnie to zawodowo się uczę :mrgreen: A hobby to różne takie... lotnictwo, grafika 3D, rower i takie tam. Fotografię chciałbym zamnienić na źródło dochodów, nawet jeśli będe mieszkał pod mostem :roll: . Z aparatem się nie rozstanę. To moja piąta kończyna :lol:
a tak btw od kogo kupujecie LIN (cieky azot)- AP, Praxair, AL(Messer) Linde (BOC)?Cytat:
Zamieszczone przez djtermoz
no proszę.. taki fajny wątek a ja go tak późno znalazłem
no to 'lecim':
Pol.Śl Inżynieria chemiczna i podyplom z zarządzania
pracuje w gazach technicznych (azot, tlen, wodór, acetylen, CO2, podtlenek azotu, argon i inne różniste gazy) jako doradzacz-przedstawiciel - doradzam jak klienci mogą wykorzystać nasze gazy zeby na tym zarobić (a my sprzedac im gaz :mrgreen:
i tak od 2002
prywatnie to żona i syn1.0 :D (5 miesięcy=9kg!)
zainteresowania to gry-rpg (choc teraz juz malo czasu) kiedys spoooro quake'a :mrgreen: od najmłodszych lat narty a teraz deska (na hopkach już skacze ale nie na dużych tak gdzieś 2-3 metrowych) no i siatkówka najchetniej plazówka (lokalne turnieje)
foto
jakies tam kompakty-głupie jasie; znajomy z pracy mnie zaraził troche a troche zdecydowałem sie na aparat jak dzieciak miał się poojawić - nie załuje tylko musze sie sporo nauczyc
znajomy z pracy mnie nakręca i tylko mówi pstrykaj, pstrykaj ale też kadruj, ..rwa kadruj!' :D
To i ja też coś skrobnę o sobie - od jakiś 10 lat projektuję i (ostatnio bardzo rzadko) wykonuję systemu alarmowe i inne związane z tzw. ochroną mienia (tv przemysłowa, monitoring, systemy wykrywania pożaru), przez ostatnie pare lat pracowałem jako informatyk w agencji ochrony i monitoringu Argos w Kielcach (parę tys. obiektów). A od początku roku awansowali mnie tam na dyrektora działu technicznego (i teraz coraz mniej czasu na wszystko..). Hobbystycznie foto, elektronika i (choć ostatnio raczej nie chce mi sie) komputery. Dodatkowo czasem coś tam napiszę do pisma Elektronika Praktyczna. Z komputerów ostatnio głównie zajmuje mnie programowanie w Delphi i programowanie baz danych (MSSQL).
Pozdr
Artur
A ja jestem inżynier szambonurek :mrgreen:
.... a dokładniej to kilka lat temu skończyłem Inżynierię Środowiska na Polietchnice Wrocławskiej ze specjalnością technologia oczyszczania wody i ścieków. Robię to, czego w szkole nauczyli ze wskazaniem na ścieki, co po kliku latach w zawodzie skutkuje postępującym upośledzeniem zmysłu powonienia ;-)