witam
i jak stoi temat?!
witam
i jak stoi temat?!
hej
tez chcialbym sie czegos dowiedziec , zamawialem juz kilka miesiecy temu, i ani widu ani slychu.
pozdrav
i znów po kilku miesiącach wróciłem i znów patrze, a tu nic na temat ID. No szkoda, bo mnie osobiście by sie przydała... cóż zrobić...
Witam! wie ktos jak kształtuje sie sprawa z ID ?
Podtrzymuję temat ! Dowiedziałem się o ID jakiś miesiąc temu , chciałbym zamówić i ..... niestety - bryndza !! , a przeszukałem już całe forum w poszukiwaniu jakichkolwiek nowych wiadomości na ten temat . Szkoda. Mam nadzieję że cała sprawa nie umarła .
jak wygląda sprawa smyczy i identyfikatorów? nadal aktualne?
najlepiej jak ktoś zrobi jakiś formularzyk i umieści na necie aby nowe osoby które są chętne na ID zaczęły się wpisywać .
TA tura już się daawno zakończyła , i trzeba uzbierać nową listę chętnych.
Potrzeba co najmniej 100 osób , a do smyczek najlepszej jakości niestety 250
(chyba że przez ten czas się coś pozmieniało)
i jeszcze pytanie czy osoba która prowadziła poprzednie tury będzie chciała znowu się męczyć z kolejną:)
Robienie list , zarządzanie kasą wszystkich ,wysyłanie upomnień za brak kasy, zamawianie , potem rozsyłanie wszystkim i do tego obsługa iluś procent reklamacji , czyli znowu wysyłanie , odbieranie i wysyłanie danej osobie .
Chyba że też są inne osoby które byłyby taką robotą zainteresowane:)
ale listę można zrobić , najwyżej później będzie po prostu drop table lista:)
Jeśli mój znajomy by się podjął wyprodukowania to ja mogę się podjąć załatwienia tej kwestii. Jutro będę z nim gadał.
a jakie koszty (id + smycz)?