ładny set ciekawe kadry 159 i 160 super.
a na 163 ładne kolory, ja celował bym w panoramę i ta plama nad słońcem tak wyszła czy to coś w aparacie?
Wersja do druku
ładny set ciekawe kadry 159 i 160 super.
a na 163 ładne kolory, ja celował bym w panoramę i ta plama nad słońcem tak wyszła czy to coś w aparacie?
163 - to jedno z kilkunastu ujęć, mam też materiał na panoramkę, ale muszę go ładnie połączyć. Plama? Miejscowa, nic na optyce, ani na matrycy
Co jak co, ale zachod (wschod?) wymiata :)
160 - świetne kolory!
A mnie najbardziej odpowiada:162
Bravo jest na czym oko zawiesić. Najlepsze od 159 do 162. Stawiam na to pierwsze, najlepszy Twój set.
No... też chciałbym tak!
Dziękuję wszystkim za odwiedziny i miłe słowa:)
Zachód, kolego, wschody mam ostatnio paskudne. Tylko nie wiem, o którym pisałeś:)
--- Kolejny post ---
Nie ukrywam: wspomagam się filtrami, ale i tak przez zeszłoroczne dębowe liście przebijała się lekka czerwień
Niebieskie Źródła nigdy mnie nie zawiodły:)
--- Kolejny post ---
...a ja tylko obiektyw zmieniłem... Przypadła mu rola konia roboczego i daje radę.Nie wszędzie, ale jestem zadowolony. Polecałeś zresztą to szkło;)
Chodzi o zdjęcia? Możesz;)
[QUOTE=słowiczek;1274231]Landszaft w pionie.A co?...
I da się :lol: , bardzo się podoba, kolor , i kadr. Naprawdę nie wiem czy nie jedno z Twych lepszych zdjęć , gratuluje.
Jakoś mi nie leży takie kadrowanie, ale w końcu Ty jesteś autorem i to Twoja wersja. Coś nie lubię symetrii w tego typu ujęciach :mrgreen:
nr 160, wróć tam i zrób to samo z filtrem polaryzacyjnym :lol:
Kurczaki...aż tak? No dzięki:)
Ok. Zanim wyjdę, przypomnij mi, że mam go dokupić;)
Żeby mi tylko liście nie obleciały, bo zdjęcie świeże, ale liście wiszą od zeszłego roku:mrgreen:
155, 156, 157 z założenia miały być "idylliczne", ale spróbuję w tym miejscu czegoś innego. A jak Ty byś to widział?