Nie ma i nie będzie. Reklama już była, iwent się odbył, akcja zwróciła się z dużą nawiązką.
Wersja do druku
Nie ma i nie będzie. Reklama już była, iwent się odbył, akcja zwróciła się z dużą nawiązką.
Ktoś coś wie co z tą sprawą?
Jak dla mnie te zdjęcia są coraz bardziej głupie, widziałem mad morzem w płetwach i ubranych jak na ceremonii. A wolność myśli i tak jest jak nie ma na to patentu.
ludzie mają nastrane w głowach jak sie o takie zdjecia procesują nawetnie chce mi sie czytać wpisów w wątku , zeby sie nie okazała ze pierwowzór to tez czyjs plagiat :-D ,dobrze ze ten co pierwszy portret zrobił nie chce pozywać następnych :-)
Absolutnie nikt nie sadzi inaczej. W tym wątku chodzi wyłącznie o oryginalność, co ma się nijak do estetyki.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Zdziwiłbyś się gdybyś postudiował mapy przedwojenne, bo woj. kieleckie sięgało do granicy niemieckiej :lol:
"Mocą postanowienia namiestnika gen. Józefa Zajączka z 16 stycznia 1816 r. nastąpił nowy podział administracyjny. Zakładał on utworzenie ośmiu województw podzielonych na obwody, a te z kolei na powiaty. Jednym z województw miało być województwo krakowskie. Jego siedzibą nie mógł zostać jednak Kraków, który decyzją Kongresu Wiedeńskiego wszedł w skład autonomicznego państewka – Rzeczpospolitej Krakowskiej. Wobec powyższego stolicę województwa krakowskiego zamierzano ulokować w Miechowie. Miasto ze względu na brak bazy lokalowej nie nadawało się na siedzibę władz wojewódzkich. 6 sierpnia 1816 Namiestnik Królewski wyznaczył Kielce na stolicę województwa krakowskiego."
hehehe
http://forum.slub-wesele.pl/viewtopic.php?p=253342
http://fotofabryka.info.pl/blog/2011...do-fotografii/
Ciekawe czy jeszcze coś prócz przeprosin....
BTW, niezłą reklame zrobili fotofabryce...
No to czekamy na kolejne pozwy tego typu... Para na tle bentleja z takiego i takiego roku, para na tle stogu siana ... I tak upadnie fotografia ślubna (przez ciąganie się po sądach) w Polsce bo każdy będzie mógł zastrzec sobie jakiś pomysł .. Tu stara zasada - nie ważne jak się pisze - byle by ktoś pisał. To ja w takim razie zastrzegam sobie prawo do zdjęć obrączek na tle ołtarza ...