Wiec wlasnie , moze juz odpuscmy jej temat , bylo minelo.
Swoja droga , jaka jest zasadnicza roznica 17 lat a 18 ? Nie trzymajmy sie sztywno tej glupiej granicy. Jest bo jest i tyle.
Wersja do druku
Wiec wlasnie , moze juz odpuscmy jej temat , bylo minelo.
Swoja droga , jaka jest zasadnicza roznica 17 lat a 18 ? Nie trzymajmy sie sztywno tej glupiej granicy. Jest bo jest i tyle.
tylko się nie obrazaj:)))
nie , nie obrazam sie , chociaz po niektorych ( z jakiegos powodu ) pewnych tekstow bym sie nie spodziewal
No ładne te obrazki. A zdjęcia kiedy jakieś nowe pokażesz? :)
zdjęcia super... tylko trzy techniczne szczegóły
1. te krążki na tęczówce po ring flashu mnie osobiscie przeszkadzają
2. na drugim zdjęciu niezbyt dokładnie wygumowałeś teksturkę na dole i wygląda to tak jakby modelka miała obrośniętą klate:)
3. na pierwszym zdjęciu modelka ma trochę za płaska twarz...myslę, ze to efekt świata prostow twarz i obróbki
poza tymi trzema szczegółami podobaja mi się, ale ja, jak wiadomo, nie znam się na studyjnych portretach
Obróbka, z wiadomych przyczyn mi się podoba, kadry też fajne, ale za Adso, tych pierścieni po ringlajcie nie trawię. To jest pierwsze co się rzuca w oczy i mnie osobiście drażni straszliwie. No i mogłeś chyba delikatniej skórę wygładzić.
heh teksturke chcialem zostawic w miejscach poza glebia ostrosci a faktycznie na drugim wyszly wlosy na klacie ;]
co do skory wygladzam bardzo malo , ale resize do 800px robi swoje , przy 3000px wyglada naturalnie i ladnie