Odp: Samyang AF 85mm f/1.4 RF
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
rojo
Z kronikarskiego obowiązku i z myślą, że komuś się może kiedyś przyda, bo ja szczerze każdą aktualizację firmware w body robię lekko z duszą na ramieniu, czy mój Samy będzie dalej hulał... Eos R3 firmware ver. 1.7.1 i eos R6 mark II firmware ver. 1.4 - samyang 85/1.4 RF dalej hula bez problemów i z przytupem, zatem śmiało można aktualizować wbrew temu co gdzieniegdzie w internetach wypisują...
A skąd pobierasz soft do samyanga bo coś nie mogę znaleźć?
Cytat:
Zamieszczone przez
bzdura1979
--- Kolejny post ---
Serio o to pytasz?
Przecież mowa jest wyłącznie o WSPÓŁPRACY Samyanga z NOWYM UAKTUALNIENIEM do Eos R3 firmware ver. 1.7.1 i eos R6 mark II firmware ver. 1.4
Cytat:
Zamieszczone przez
candar
Serio o to pytasz?
Przecież mowa jest wyłącznie o WSPÓŁPRACY Samyanga z NOWYM UAKTUALNIENIEM do Eos R3 firmware ver. 1.7.1 i eos R6 mark II firmware ver. 1.4
A co jest dziwnego w tym, że pytam o źródło firmware do Samyanga w temacie dotyczacym tego szkła? Na oficjalnej stronie nie widać.
Cytat:
Zamieszczone przez
bzdura1979
A co jest dziwnego w tym, że pytam o źródło firmware do Samyanga w temacie dotyczacym tego szkła? Na oficjalnej stronie nie widać.
Ale to jest firmware do Body a nie obiektywu.
p.paw
Cytat:
Zamieszczone przez
pawel.guraj
Ale to jest firmware do Body a nie obiektywu.
p.paw
Jezu, przecież ja nie nawiązuję do fw do tych puszek. Pytam po ludzku o źródło fw do samyanga, bo fw do niego był też aktualizowany na pewno raz, a nie wiem czy nie więcej, tyle że obecnie na stronie producenta nie mogę tej aktualizacji znaleźć.
Cytat:
Zamieszczone przez
bzdura1979
--- Kolejny post ---
Miałem od początku wersję 3.0 softu i ona się nie zmienia od lat...
Dokładnie ten z linka powyżej, nawet kupiłem sobie stację na wszelki wypadek i na przyszłość, na szczęście okazała się niepotrzebna (póki co).