No właśnie problem w tym, że nie mam poczty na darmowym koncie. No nic... może się gdzieś zakłopotał po drodze :) zresztą dzisiaj już wysyłam cały ten bałagan do Irlandii więc nie ma potrzeby ponownie pisać.
Wersja do druku
No właśnie problem w tym, że nie mam poczty na darmowym koncie. No nic... może się gdzieś zakłopotał po drodze :) zresztą dzisiaj już wysyłam cały ten bałagan do Irlandii więc nie ma potrzeby ponownie pisać.
Jesli chcesz to 4350 zl u mnie w Kraku taki zestaw dostaniesz.. mozliwosc wysylki - Towar nowy, ze sklepu foto, dowod zakupu, Cashback itd. Jesli jestes zainteresowany to na priv.
Jakbys sie pojawil w Krakowie to tez mozesz osobiscie odebrac co wskazane. Zreszta to i tak nie ja sprzedaje a sklep w ktorym duzo kupuje wiec udaje sie cene troche w dol...
Dostałem dzisiaj maila o tym że kasa będzie do 20 dni :D czyżby znów fala zwrotów się szykowała? :D
Ja też dostałem dzisiaj .... pięć takich e-maili :mrgreen:
Troszkę im tego nawysyłałem 8)
Ciekawe kiedy dojdzie coś na konto.
Witam wszystkich, piszę bo jestem ciekawy czy ktoś się z czyms podobnym spotkał otóż:
18 kwietnia zakupiłem zestaw Canon EOS 400D kit, dwa dni później wysłałem formularz zgłoszeniowy (nie zapisałem niestety numeru ID) do dnia dzisiejszego nie otrzymałem odpowiedzi i co gorsza zwrotu pieniędzy.
Wysyłałem pytanie ze strony submissionstatus podając wszelkie dane które wpisałem w formularz oprócz tego nieszczeęsnego ID i dalej nic, na stronie canona nie ma numeru telefonu pod który moge zadzwonić i generalnie dalej nic się nie dzieje.
Czy ktoś z forumowiczów korzystał z tej promocji? Ile czasu czekaliście na kase?
Pozdrawiam..
No ja jakies 2 tyg wyslalem temu i tez nic. Sluch zaginal.
A pechwowo tez nie spisalem numeru.