Też kiedyś odpowiednio wcześniej uzgadniałem co wolno a co nie. Później okazywało się że ktoś inny w tym dniu miał inne zdanie. Jaden pan mówił np. że mogę robić co chcę ale bez lampy, a później inna pani nie pozwoliła wnieść statywu.
Wersja do druku
Też kiedyś odpowiednio wcześniej uzgadniałem co wolno a co nie. Później okazywało się że ktoś inny w tym dniu miał inne zdanie. Jaden pan mówił np. że mogę robić co chcę ale bez lampy, a później inna pani nie pozwoliła wnieść statywu.
Brzmi jak kiepska podpucha... O takie teksty podejrzewałbym osoby młodsze od siebie, ewentualnie w moim wieku...
Załóżmy jednak, ze piszesz serio. Czy robiłeś kiedykolwiek zdjęcia? Dla mnie pomysł kupowania takiego sprzętu (jakby nie było - profesjonalnego i drogiego jak...) nie mając żadnego doświadczenia jest pomysłem absurdalnym. Co do zostania profesjonalistą w rok - no, jeżeli okaże się, że masz talent i będziesz pracował... Nie, nie, nie ma szans moim zdaniem, zważywszy na to, że jak już napisałeś, nie umiesz i nie wiesz w tej chwili NIC.
Szerzej niech wypowiedzą się koledzy-profesjonaliści.
jak dla mnie mozna , o ile ma sie jakis sensowny talent do tego , jesli nie to nie ma bata... zreszta i po kilku latach mozna klepac bele co bele klepac wiec coz , powodzenia
aha dobra rada , opanuj sprzet zebys mial go w malym palcu a nie on ciebie
Pomysl z proca dobry :lol:
Burton, moglam sie rzucac w oczy ;) P.S. nie jestem facetem
chcem to robic i bede zawsze w zyciu bylem konsekwentny jak na moj wiek osiagnelem wiele w zyciu prywatnym a fotografia zainspirowal i oczarowal mnie moj fotograf slubny wierze ze mi sie uda mam ambbicje dobrego nauczyciela w collegu i wiem czego chce od zycia i nie jest to prowokacja dzieki burgumil
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
zyys niewiem co to mialo znaczyc nie karmic trola
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
zbyt mili i pomocni to nie jestescie
Słuchaj, burgumil, a czy nie za duże cele stawiasz sobie na początek? Może zaczął byś od osiągnięcia sukcesu w jakże wspaniałej i inspirującej dziedzinie, interpunkcji?