Ja widzę, że 19stego wysłali mi na konto bułę - do 5 dni roboczych ma dojść. Jeśli tak się stanie to cała operacja zamknie się w 3 tygodniach licząc od przesłania do Canona papierów :mrgreen:
Wersja do druku
faktycznie ten cash back działa zdecydowanie szybciej niż poprzedni, liczyłem na przelew w styczniu a tu już na koncie, niestety prowizje skazowali :(
Ja liczyłem na 1770 i dostałem 1770 - więc nikt niczego mi nie zabrał (prowizji)
szkoda ze w BH nie ma cashbacku, przy tym kursie dolara to za darmo by było :)
raster - ooo fragles już dostałeś :smile: ale jaja bo ja nadal czekam na kesza od tego co sobie sprawiłem :smile:
Gdzieś słyszałem/czytałem że dokumenty giną po drodze. Na wszelki wypadek swoje wysłałem za potwierdzeniem odbioru. Ciekawe o ile to opóźni zwrot...
tak. i pod wskazanym numerem nie ma na www zadnej informacji.
czy pieniadze sa na koncie jeszcze nie wiem. musze zone spytac, bo poki co na moja karte bank nie uaktywnil dostepu do bankowosci elektronicznej (dobrze, ze powiazal ja w ogole z kontem w tym typowo holenderskim burdelu :) ).
no to fajnie, bo w pierwszej edycji też dostałem maila - teraz, po prawie 2 miesiącach maila brak... i kasy tak samo nie ma...
zaczynam się*martwić, a za tą kasę*(z 5D) bym sobie gripa sprawił....
A ja wniosek, rachunek, kod wysłałem 9-11 priorytetem; 13-11 dostałem potwierdzenie a DZISIAJ! na konto kaskę w pełnej wysokości 190 zł za 24-105.
Razem 14 dni!!!
Troche zglupialem... co to za serial number wpisuje sie w rejestracji?
Jeszcze rozumiem przy obiektywie, ale jak kupowalem 5d profesional zoom kit?
I tez jest tylko jeden serial number do wpisania :/