Wystarczy ksero z niemieckiego dowodu zakupu.
Wersja do druku
Witam. Źle wydrukowało mi formularz, nie mam już jak go poprawić. Czy nie wiecie czy mogę jeszcze raz go wypełnić. Ktoś może miał coś podobnego i pisał jeszcze raz formularz, zaznaczam że jeszcze niczego nie wysyłałem i właśnie miałem wkładać do koperty i dopatrzyłem się błędnego wydruku. W końcu jest tam jakiś numer ID, z drugiej strony mogło prądu zabraknąć i w związku z tym miałbym nie dostać zwrotu :?:
Tak sobie myślę że pewnie oni i tak czekają na kody i później weryfikują zgłoszenia online.
to mój pierwszy post na tym forum
więc WITAM WSZYSTKICH CANONOWCÓW
z przykrością muszę stwierdzi że nie dostałem żadnego meila od canona
lecz z radością dodaje że moje konto zostało zasilone kwotą 870 zł (400D + 17-85 ) kupione za 4370 czyli koszt zakupu 3500zł (chyba nieźle?)
Pomocy!!
Mam identyczne pudelko.. a raczej mialem :( Zerwalem ten kod (podluzny naklejony na pudelku w miejsce oznaczone "2") Poniewaz zalozylem taki watek juz na forum i nie otrzymalem odpowiedzi, tylko dowiedzialem sie, ze trzeba wyslac min kartonowy kod kreskowy, wiec skontaktowalem sie ze sprzedawca, ktory poinformowal mnie, zeby zerwac bez obawy kod z pudelka naklejony na miejsce wlasciwego kadu.. Tzn, ze moge pozegnac sie juz z cashbackiem?? :(
Pytanie do osób, które pisały do Marie Quinn: jak długo czekaliście na odpowiedź? Minął już tydzień a na skrzynce pusto.
I pytanie do ogółu: pisałem właśnie w tej sprawie do Marie - chodzi o to, że zamówiłem 30D w Fotoset i wszystko jest ok poza pudłem. Przysłali mi aparat w pudle od zestawu z EFS 10-22. No i pytanie co z tym fantem zrobić... czy w ogóle jest sens wysyłać kody i formularz i liczyć na cashback czy można sobie sprawe darować?
no wlasie to jest to co mowilem.. Ze czesto sie zdarza ze rozkitowywali i rozne body w roznych pudelkach a potem nic do siebie nie pasuje . Zobacz czy numer fabryczny aparatu i czy masz naklejke n pudelku z takim samym numerem. Wyslac zawsze mozesz najwyzej bedziesz mial podziurawione pudlo.
Czy Body 30D masz w bialym pudleczy ma swoje inne?
body jest białym pudle.. po prostu sprzedwacy wyjęli obiektyw, wrzucili na jego miejsce gripa i wysłali
ja miałem pudelko z kita mimo iż kupowałem body i nic nie przeszkodziło bym dostał zwrot (zwrot płacą i tak za sam korpus)