Jaki pelikan :mrgreen:. Właśnie nie wiedziałem czy podpuszczasz mnie czy się pytasz serio... ostatnio sporo mam podobnych PW więc moja czujność jest uśpiona ;).
Wersja do druku
Jaki pelikan :mrgreen:. Właśnie nie wiedziałem czy podpuszczasz mnie czy się pytasz serio... ostatnio sporo mam podobnych PW więc moja czujność jest uśpiona ;).
cześć
hmm a ja właśnie jadę na urlop od poniediałku i nie będzie mnie 3 tygodnie(szczęściarz ;-)) i tak się zastanawiam ile razy poczta zostawia powiadomienie o odbiorze przesyłki na poczcie zanim odeśle do nadawcy? a może mogę kogoś upoważnić do odbioru na poczcie? albo może mogę poprosić jeszcze o zmianę nazwiska odbiorcy na przesyłce bo piętro niżej mam kuzyna który może kopnąć sie na pocztę i odebrać?
Co radzicie?
Zdaje się że są 2 zawiadomienia i po nich przesylka wraca czyli jakies 2 tygodnie. Nazwiska na kopercie "chyba" nie zmienisz bo koperty są teraz pewnie w tych smiesznych samochodzikach Poczty Polskiej i sobie gdzieś tam jadą ;). Jak trzeba będzie to wyślę jescze raz.
dziś do mnie dotarło wszystko [dwie smyczki i id] Wielkie dzięki Diodaku :)
Doszło. Smycz znacznie solidniejsza i lepiej wykonana, niż się spodziewalem:) Dzięx
Ja też dostałem i fajniutko się to prezentuje! Mam już kompleik ;) THX
Jako ze zaczyna sie sypac to ja przymykam... Wdziecznosci prosze slac w PW do Diodak'a.
http://canon-board.info/showpost.php...&postcount=306
Mysle, ze za tydzien bedzie otworzymy ponownie, wtedy beda sie mogli pochwalic Ci ktorzy nie dostali ;)
Dziękuję wszystkim którzy przysłali mi podziekowania na PW. Ciesze się że doceniacie moje zaangażowanie.
Zapomniałem napisać że mam jeszcze do sprzedania ok. 30 sztuk smyczy + gratisy, czyli złączki odpinane na komorke ;). Cena bez zmian czyli 7,50 zł za sztukę + koszty przesyłki. Zamówienia przysyłajcie na PW. Po wyczerpaniu zapasów napiszę że smyczy już nie ma.
jedno sprostowanie - ta dziewczyna z tesco z 'forumową' smyczą to, jak sie zorientowałem poniewczasie, jest z Tarnowskich Gór a nie z Czestochowy :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez KuchateK
LOL
sporo podrózuje służbowo to i czasem nie wiem (nie kojarze) w ktorym miescie jestem
raz nie bylo mnie w domu jednym cięgiem 18 dni - pewnego razu obudziełm sie w hotelu i zacząłem sie zastanawiać 'w jakim ja jestem miescie i do jakiego klienta jade :rolleyes: