Ostrzeżenie za OT :mrgreen:
Wersja do druku
Tatry
(plener CFK, dziękuję wszystkim zaangażowanym!)
(jak pokićkam jakieś nazwy, to nie krzyczeć - ja się nie znam, pierwszy raz w Tatrach byłem :D)
772. Zadni Staw i Wole Oko
(robione spomiędzy Zawratu i Świnicy, 26.09.2011r, 06:18)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
.
.
Dla tych, którym pseudoHDRy nie podchodzą :
773. Zadni Staw i Wole Oko
(robione spomiędzy Zawratu i Świnicy, 24.09.2011r, 10:24)
773 lepsze bo jest ta mgiełka.
Niestety, na tym wschodzie na który się pokusiłem żadnych ciekawych zjawisk atmosferycznych nie zaobserwowano. Się pojedzie jeszcze raz.
No tak to bywa że czasem trzeba kilka razy gdzieś wejść żeby coś ciekawego ustrzelić:-P Patrząc ogólnie na miejsca które w tym rejonie tatr się znajdują to tutaj nie jest jakoś nadzwyczaj ciekawie. No ale łatwo dostępne, a Tobie chwała za to że chciało Ci się tyłek ruszyć bo w dzisiejszych czasach to u ludzi młodych nie częste zjawisko:smile: Zdjęcie 773 zdecydowanie lepsze. Nie żebym nie lubił pseudo hdr-ów ale ta żółć nad szczytami...
Po pierwsze jeżeli możesz to podpisz dobrze zdjęcie bo na zdjęciu widać Zadni Staw Polski oraz Czarny Staw Polski. Wole Oko widać ale ma kilka pikseli...
Wiem, że dla większości to pewnie niema żadnego znaczenia ale drażni mnie hehe
To ze wschodu przeoraj jeszcze raz bo bazę masz świetną. Jednak ta żółć nad morskim okiem totalnie niszczy klimat i naturalność tego strzału.
Na dysku czeka na mnie baaardzo podobny kadr tylko na 16mm. Nie miałem jednak takiego waruna wczesnoporannego jak ty.
Obczajając co to za zbiorniki na google mapsach właśnie miałem problemy z drugim zbiornikiem - czy to ten mniejszy i bliski i widać go na zdjęciu w całości, czy może jednak ten większy, dalszy, ale mniejszy na zdjęciu przez to, że zasłonięty. Przepraszam. Nazwy jakoś bardzo mnie nie kręcą, to dlatego.
Zapomniałem o pozostałościach po Bieszczadach :
Gwiazdy :
774.
775.
Burza o wschodzie
776.
777.
Burza 2 :
778.
779.
780.
w 775 niedokładnie drzewa obrysowane, strasznie jasna poświata naokoło nich, gwiazdy- żóóóółto, burza super, 780- wtf i o co chodzi? (brakuje jakiegoś kontekstu...)