Przecież to właśnie napisałem.
Wersja do druku
Jestem po kolejnym ślubie, kolejny krop (400D), kolejna eLka (Sigma 70-300), kolejny low light (580EX).
Da się, byle czym, byle jak i tak się sprzeda! Cały Canon ;)
taaa :]
Moze i 400d sie da(sam robie) ale jak zaczne cos wyciagac z cienia suwakami ps'ie to przy iso 800 zaczynaja wychodzic takie szumy ze szkoda gadac. Dobrze ze mam 40stke bo mi sie za miesiac slub w drewnianym kosciulku w Kraku szykuje. Podejzewam ze bez iso1600 sie nie obejdzie.
Właśnie się zarejestrowałem żeby o coś zapytać. Właśnie chcę się przesiąść z 350d na coś lepszego. Rozważam 50D lub 5DMark II. 2 sprzętu z różnej parafii. Nie ukrywam że cena Marka boli ale jak trzeba to trzeba. Więc już moje pytanie. Czy jak dopiero zaczynam a mierzę wysoko to czy bezwzglęnie brać Marka czy jednak 50d w trudnych warunkach na początek da radę. Dzięki
Zależy jak wysoko mierzysz, może Ds III?
Na to pytanie chyba tylko ty jesteś w stanie sobie odpowiedzieć, bo tylko ty znasz zasobność swojego portfela i to jak szybko chcesz aby sprzęt się zwrócił.
do PANK. Ds III to super sprawa to tylko kwestia czasu a na razie półśrodki.
do ARTURS. Chodzi mi głównie o foografię ślubną.
Tytuł wątku nic nie sugeruje?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Nie rozumiem ludzi zadających takie pytania. Chcesz oferować swoje usługi i brać za nie pieniądze a nie potrafisz odpowiedzieć sobie na pytanie jakiego sprzętu potrzebujesz?