Kurde.. Wszyscy podostawali kubki, a ja tylko jakąś kartkę w skrzynce na listy..:-( :mrgreen:
Wersja do druku
Kurde.. Wszyscy podostawali kubki, a ja tylko jakąś kartkę w skrzynce na listy..:-( :mrgreen:
Jest! Po krótkich negocjacjach udało się wymienić ten świstek na kubek..:-)
Przede wszystkim podziekowania dla Kiezy, któremu chciało się podjąć tego wyzwania produkcji kubków, za jego cierpliwość i świetnie wykonaną robotę. Zawsze się zastanawiałem dlaczego ludzie dziękowali Ci za kubki z dużym naciskiem na "pakowanie" - teraz już wiem.. Faktycznie trudno było to otworzyć..:mrgreen:
Oczywiście dziękuję też wszystkim, którzy wzięli udział w tej turze i dzięki którym minęła ona "jak z bicza strzelił" (7 miesięcy i 24 dni:lol:), oraz forumowym śpiochom, którzy konsekwentnie dostarczali nam rozrywki powodując, że akcja toczyła się w ciągłym napięciu..:mrgreen:
Pozdrawiam!
wszyscy mają KUBEK, mam i ja:)
Dzięki piękne. Kawał dobrej roboty.
cieszę się, że kubki powoli rozpływają się po polsce - a co najważniejsze w nienaruszonym stanie, po kilku prywatnych transakcjach ostał się jeden kubek no name który chciałbym przeznaczyc na mały konkurs foto dla uczestników akcji kubkowych z obu tur
KONKURS Z NAGRODĄ
Szukajac tematu postawiłem na uniwersalnośc, dostępnosc i możliwośc wykonania zdjecia przez każdego - a więc temat: "MOCNY PORTRET"
może cos w stylu Bailey'ego, a może zupełnie coś innego - ma miec w sobie moc, jaką ?? wszystko jedno.
Każdy kto chce wziąśc udział w konkursie i wygrac kubek przesyła swoja propozycję zdjęciową na mój e-mail: michal@alternatiwia.pl (w przyzwoitym rozmiarze - do 1mb np) a ja jako jedyny i niepodwarzalny sędzia wybiorę najlepszą pracę i nagrodzę ją.
Ilośc możliwych nadesłanych prac nie może byc większa od ilosci zakupionych kubków. Na Wasze prace czekam do końca sierpnia - ale jak ktoś przysle 2 września to też ok - to jest luźny konkurs. A więc do boju - kubek czeka, a może coś jeszcze z podziemi wyciągnę i dorzucę ... kto wie :)
O rany... Kieza - wymiatasz :>
Widziałam dobrze zapakowane paczki, po komentarzach spodziewałam się wiele, ale to co zobaczyłam przerosło moje najśmielsze oczekiwania :)
Kubek fajniejszy niż myślałam, nawet nie będę marudzić na lekką skazę w ".info" :D
PS. Na przyszłość może jakaś wersja dla leworęcznych?... :>
Wracam wczoraj w nocy po przejechanych 2000km i taka miła niespodzianka! :D
Zapakowane tak, że to mogliby to samolotem dostarczać i zrzucać bez spadochronu. ;D ;) Sam kubek też świetny, wielkie dzięki! :)
Brawo, brawo i jeszcze raz BRAWO!!!
kubeczek idealny a nikonowy kumpel zsiniał z zazdrości :)
Paczka "pancerna" :)
Jeszcze raz wielkie dzięki i oby więcej takich akcji :)
A na konkurs postaram się coś wygrzebać :]
Pozdrowienia!
Kieza rządzi ]:->
Kubek dotarł już jakiś czas temu. Jest wspaniały. Zrobiłem mu zdjęcie i wstawiłem na flickra. Teraz się ludzie dopytują 'skąąąąąąd maaaaaasz?" :)
Wielkie dzięki!!!
mija 21 sierpnia - 10 dni do końca konkursu - a na razie wygrywa każde zdjęcie - bo jeszcze nikt się nie schylił po darmowy kubeczek - ma ktoś jakieś zdjęcie z imienin cioci - wrzucajcie na maila (michal@zebra-foto.pl) i kubek pofrunie do was, bo jak nie to ja jakieś wrzuce i zostanie u mnie, jako kolejny w mojej szerokiej kolekcji flagowych kubeczków