oj, rene idź już spać - w niejednym wątku denerwujesz ludzi swoimi bezsensownymi uwagami...
Wersja do druku
oj, rene idź już spać - w niejednym wątku denerwujesz ludzi swoimi bezsensownymi uwagami...
Jest coś co wymaga doprecyzowania? Czy jest coś czego nie rozumiesz? Muszę zacytować samego siebie, czy jednak pofatygujesz się i przeczytasz moje dwa poprzednie posty?
Baczność MAC spocznij nie spełnia w stopniu podstawowym moich wymagań, z tejże właśnie przyczyny. Mam się przesiadać, spróbować odpalić cada, wrócić do Windy tylko po to żeby Adamowi zgodziło się jego 99%?
Piszę najprościej jak umiem, ale jeśli w którymś miejscu wyraziłem się niejasno - postaram się rozwiać Twoje wątpliwości.
Po co Mac bez MacOs, jest Mac pro - zmieniaj w nim co chcesz - lecz w jakim celu?
bede nudny, ale zapytam sie jeszcze raz - jak wyglada sprawa gwarancji MACow i programow serwisowych w Polsce. Jak ktos wie, niech napisze slowko.
Gdybyś przeczytał moje wcześniejsze posty, zauważyłbyś, że sam napisałem o braku AutoCada i że nie namawiałbym architekta w Polsce na ten system. Ale na tej podstawie nie oceniałem, który system jest lepszy... Zrozum wreszcie, chodzi jedynie o to, by pisać prawdę o jednym i drugim systemie. Nie zaś głodne kawałki i slogany bez pokrycia, tak jak to już dzisiaj było z dvd, ze statystyką, grami itp.
panowie nie odkrywamy ameryki spór Mac Vs PC jest stary jak obie platformy i zaczął się jeszcze jak PC nie miały interfejsu graficznego i można było tyko odpalić Prince of Persja i Alley Cat... w VGA
nawet Umberto Eco w swojej książce "Zapiski na pudełku od zapałek (1993)" poświęcił tej paranoi cały rozdział... oczywiste jest że Microsoft zrzyna wszystko z OS, a sukces i popularność PC podyktowana jest tylko i wyłącznie niską ceną...
Honorowany jest program Apple Care - np. 3 letnia gwarancja. Jest już drugi serwis oprócz SAD, od czasu pojawienia się Apple Polska - mocno się poprawiło.