Diodak bedzie wiedzial. Pewnie ma gdzies w archiwach komu do Czestochowy slal smysze 8) , zgrac to jakos z nickiem i mamy :twisted: .Cytat:
Zamieszczone przez KuchateK
Wersja do druku
Diodak bedzie wiedzial. Pewnie ma gdzies w archiwach komu do Czestochowy slal smysze 8) , zgrac to jakos z nickiem i mamy :twisted: .Cytat:
Zamieszczone przez KuchateK
hehe, nie nie spociłem ich, zanim założylem byłem pod prysznicem :D.Cytat:
Zamieszczone przez pst
Trochę przygód miałem na poczcie bo wredna baba nie chciała przyjąć na raz tylu kopert. Poczta do 20:00 przyszedłem o 16:30 a ta mi mówi że przecież już ta godzina ... ona tyle nie bedzie wypisywać i podbijać :P. Nie wnikając w jakże merytoryczną rozmowę :mrgreen: udało się ;). Wszystkie koperty zostały podbite i jutro rano ruszają w Polskę. Na sobotę dotrą pierwsze priorytety.
Jeszcze nie dostałem ale juz dziekuję Tobie Diodak.
Włożyłes w sprawę dużo serca, "kupę" czasu i pracy!
Dzieki
Janusz
Ojjj i ja dołączam się do podziękowań dla Diodaka, kawał dobrej roboty!!!!!! czekam już z niecierpliwością :mrgreen:
pozdrawiam
Dziękuję i czekam
A jak po tych odgornych podziekowaniach zaczna sypac sie posty "Doszlo, dziekuje" to watek zostanie zamkniety :evil: .
Naprawde licze na wasz umiar i rozsadek - piszcie tyko sensowne posty i na temat. Podziekowania zawsze mozna na PW wyslac albo odeslac flaszke nadawcy smyczy ;)
Właśnie... ja wiem że wszyscy mi dziekujecie :mrgreen: ale nie musicie pisać że doszło. Ewentualnie piszczcie jak nie dojdzie i to tak najwcześniej po tygodniu :p.
Cytat:
Zamieszczone przez Diodak
A ja a ja aja zdazylam na te ture?:)
Atamanka, przecież zamówiłaś wczoraj :mrgreen:. Przeczytaj kilka pierwszych i ostatnich postów w tym temacie to bedziesz wiedziała jak to wszystko działa i ile trzeba czekać ;).Cytat:
Zamieszczone przez Atamanka
Cytat:
Zamieszczone przez Diodak
Bosz a Ty lykasz jak mlody pelikan ;))))
Drocze sie przeciez :)
Eh... ci mlodzi ;-p