no to ja też wezme w tym udział...trzeba w siebie wieżyć i ćwiczyć ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć...ładuję baterie i życzę wszystkim powodzenia
:-D
Wersja do druku
no to ja też wezme w tym udział...trzeba w siebie wieżyć i ćwiczyć ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć...ładuję baterie i życzę wszystkim powodzenia
:-D
u mnie coraz bardziej szaro buro się zaczyna robić a jeszcze nie miałem czasu i odpowiedniej pogody na zrealizowanie swojego pomysłu. Najwyżej podeślę jakiegoś gniota ;)
Pozdrawiam,
mnie się na szczęście udało coś złapać... przypadkiem trafiłem fajny motyw :) zobaczymy jak wyjdzie na tle innych
Witam
Ja także, spróbuje swoich sił - a co!
Witam!
Dlugo juz jestem offline w domu :(, czasem zagladam w pracy na forum (stad brak polskich znakow).
Temat mi sie podoba, szkoda tylko ze ta jesien musi byc koniecznie "polska"... ostatnio zrobilem kilka zdjec w parku i jesli organizatorzy battla nie beda zbyt rygorystyczni to cos bym zamiescil...
Pozdrawiam
no to psze i mnie dopisac ;)
my te zdjęcia mamy tu umieszczać z imageshacka? kiedy pojawi się pierwsze zdjęcia ;]
Witam,
też się dopisuję:-D
zadaj sobie trud i przeczytaj regulamin..
hmmm...
przecież zapytałeś tak:
i z regulaminu do którego link podałem wynika jesno że do końca listiopada trzeba umieścić zdjęcie na imageshacku i przysłać odpowiedniego maila na podany adres - wszystko jest w regulaminie.. skoro termin przesyłania zdjęć jest do końca listopada to chyba wiadomo że do końca listopada trzeba je wstawić i przesłać maila z linkiem... a skoro do końca listopada trzeba wysłać maila to wystawione zostaną na początku grudnia..
tak, z imageshacka, wklejasz direct link to image
Witam
Mam malutkie pytanie - być może spróbuje swoich sił w "bitwie" - hmm ale będę robił to pierwszy raz :-D więc mam pytanko. Czy zdjęcia mogą być "dopieszczone" przez program graficzny, czy przesłane prosto z puszki ? Czy dopuszczone są ramki na zdjęciu? Może głupie pytania, ale lepiej wiedzieć niż mieć pustkę w głowie.
Pozdrawiam
1 zdjęcie przedstawiające "złotą polską jesień" (800px - dłuższy bok) wrzucam na imageshack i directlinka wysyłam na: battlecage@gmail.com (do końca listopada), tak ?:-D
W sumie i ja mogłbym cos wyslac mam juz kilka jesiennych portretow postaram sie zrobic cos jeszcze
To i ja sie zgłaszam :)
zaraz wyslę "cos_jesiennego"
to może i ja spróbuje swoich sił w bitwie, co prawda lustrzankę mam od tygodnia i dopiero uczę się z nią współpracować, ale co mi szkodzi ;)
PS. tak przy okazji chciałam się ze wszystkimi przywitać :)
pozdrawiam
Strange
Ja także spróbuje swoich sił w bitwie. Kiedyś musi być ten pierwszy raz...
ja też się zgłaszam :)
Ponieważ za oknem "złota polska zima" to moje już poszło :) ciekaw jestem ile zdjęć ostatecznie się pokaże w battlu...
ja też wysłałem moje małe skromne zdjęcie
niech ktoś obieca nagrody, to zaraz posypie się 345646345346 zdjęć ;]
ja próbowałam, ale nic sensownego się nie udało zrobić...
Ja też...coś tam tworzyłem, jednak jak zwykle mam zbyt mało czasu co skutkowało płytkimi pomysłami:-| No nic - jeszcze zostało pare dni ... ;)
poszło ;)
Kurcze, za dużo czasu było ;) i porobiło się zdjęć. Ciężko było wybrać i pewnie jak zwykle źle wybrałem :roll:
Na wypadek, gdyby pomysłodawcy battla potrzebna była taka informacja - zgłosiłem się i ja :grin:
Pozdrawiam.
I moje coś poszło. Dziwne takie:)
Ale prosze tu nic nie sugerować :lol:
Moje też poszło.
Ja też się lekko pogubiłem i mi się listopad za szybko skończył :( Wstyd, że prowokator tak się zagapił :( Ale cóż... Miłej zabawy życzę :)
Przez wpisany zły port w kliencie poczty mail wyszedł dopiero teraz:/ Mam nadzieje, że się jeszcze załapię do ankiety.
Kiedy będzie wystawiony battle jesienny ?
Yyyy.....na litość boską zapomniałam!!!! Nie wiem czy już nie po ptakach ale przed chwilką wysłałam swój wypocin.
hihi :D A ja lepiej ;P
Zrobilem swietne zdjecia. Uznalen, ze nie sa az tak dobre.. I je wrzucilem na stronke i w pare innych miejsc i sie spodobaly.. I teraz zaluje :P
hmmm... i gdzie nasz battle??
Cierpliwości, sobota przecież spokojnie trwa...
Czy ewentualnie inny moderator mógłby wystawić zdjęcia z tej ustawki ?
co z punktem :
9.Ankieta trwa 1 tydzień. W przypadku battle dwuetapowych (maksymalny rozmiar ankiety to 10 pozycji). Najpierw publikowana są ankiety eliminacyjne, trwające 4 dni a po nich ankieta finałowa, kończąca się po 3 dniach od założenia.
Czy to dwuetapowe głosowanie (czyli w każdej ankiecie można zagłosować i potem będzie dogrywka) czy tylko jeden głos w trzech wątkach?
Mozesz zaglosowac w kazdej z ankiet - przynajmniej fizycznie jest to mozliwe.
Ja rozumiem to tak, że obecne ankiety są ankietami eliminacyjnymi i w tym duchu głosowałem. W analogicznej zabawie - "fotografia miesiąca" - MacGyver w razie potrzeby zastrzega, że zasady fair play wymagają głosowania tylko na jedną fotkę ze wszystkich zestawów. Wziąwszy pod uwagę brak takiego dopisku oraz przytoczony przez Artura fragment regulaminu, rozumiem, że będzie jeszcze battle finałowy...
To nie jest fota tygodnia, ale battle. Głosujemy w trzech ankietach, następnie 3 najlepsze foty z trzech ankiet wędrują do finału i wybierana jest jedna :-)
Przy wystawianiu jedną fotę zdyskwalifikowałem, gdyż nie było prawidłowego linka do foty, a przysłanego w żaden sposób nie mogłem otworzyć, ponadto autor nie podał forumowego nicka . ( w innych przypadkach złe linki poprawiałem - stąd długi czas wystawienia)
Jeżeli ktoś fotę wysłał a nie ma w battlu , to znaczy że niedotarła. ( spam też sprawdzałem )