uzyj innej przegladarki np opery badz firefoksa lub sprawdz czy twoj firewall czegos nie blokuje , czesto sie tak dzieje u roznych osob ?
Wersja do druku
uzyj innej przegladarki np opery badz firefoksa lub sprawdz czy twoj firewall czegos nie blokuje , czesto sie tak dzieje u roznych osob ?
z ciekawosci przejrzalem sobie Twoj blog, swietna sprawa, chipsy, tryptyk o czterech piwach, opowiesc o dresiarzach swietnie zilustrowane :) ubawilem sie i zadumalem oby tak dalej.
pozdrawiam
krzysiek
dzieki , taki mam cel rozbawic pocieszyc oczy i zachecic do refleksji , a ze akurat fotografia ;) zapraszam do czestych odwiedzin (przejzyj archiwa ;)
przegladalem juz kiedys wczesniej :)
a jak sie sprawuje tokina 12-24 ? nie jest czasami za ciemna ? lepsza pod swiatlo anizeli sigma 10-20 ? duzo aberruje ?
wybacz OT ;)
arturus moze jest jakis dzienny limit narazie dziennie najwiecej odwiedzilo mnie 1000 osob i kilka narzekalo :( sproboj IE np ?
thorin tak jak widzisz uzywam stalek zoom 12-24 to zlo konieczne potrzebowalem szerzej i bylo to najjasniejsze rozwiazania do 2 tysi ;) ostrosc tokiny na 12 przy f4 bdb po calosci , na 24 trzeb przymknac do 5,6 by rogi byly bdb , aberuje sporo wiecej niz sigma pod slonce ma flary (usuwam je w PS czasem) od sigmy ma kilka cech lepszych
-ostrosc
-budowa bdb i nic sie nie wysuwa
-stale swiatlo 4
-24 na koncu odpowiednik 35 i w sumie przydatny (moglo by byc 28 nawet ;)
sigma ma
-10mm ale f4 tylko na 4
-hsm ale w sumie mi sie wydaje ze tokina jest szybsza mimo ze glosniejsza
-mniejsze gabaryty
nie podoba sie ?
mi sie podoba, uzywales narzedzia burn czy to tylko oefekt swiecenia diodowa latarka ?
staram sie malo uzywac PS raczej do podstawowych rzeczy jak krzywe i poziomy ;) latareczka byla grana
Fajny fotoblog. Ciekawe zdjecia. Skoro szykuje sie druga sesja z Agnieszka Słoniewicz to zasugeruj jej, zeby sie moze usmiechnela :)
Dzieki pito ;)oczywiscie tak zrobie oraz uzyje wizazystki ;')
Hahahah spodziewalem sie fotek niedzwiedzia:) a tu jakies Bolki z lyzkami. Ale tez ladnie (zmienilem posta bo faktycznie cos nieladnie zrobilem!)
No nie wiem co autor i wlasciciel watku na to (Niedzwiedz) ale jest taki kulturalny obyczaj nie wrzucania swoich fotek do cudzych watkow galeriowych :roll: .
Vitez a Ty uwazasz ze w innym kontekscie zamieszczenie fotek "Niedziwiedzia" mialoby sens? Wiecej luzu panowie na Nowy Rok.
ee spoko nic sie nie stalo :) najlepszego w nowym roku
Napislaem ci koment na blog'u. A ty niezly motocyklowiec jestes :) Gdyby nie brak kat. A to bysmysie chyba psotkali :)
Widziales ile kosztuje zrobienie tego gowna ?:( Juz dawno bym to mial, ale ich pogielo z cenami za 1000zl... :( Glupi bylem ze w 1993 nie robilem dwoch na raz . Ech.... :( Sorry za offtop
spoko ja 13 lat robie kat b i do dzis nie mam :) choc kursy pokonczylem nie mam we krwi aut tylko motocykle :)
Dzis opowiem o Guziku Zła (zonie) i wycieczce do lasu
Wczoraj miałem urlop i pogoda zachęcała do wyjścia mimo ze Guzik Zła była znudzona zaproponowałem jej wyprawę do lasu , Reakcja była natychmiastowa - idziemy !!!! i gdy tylko zobaczyła las od razu pojawił się jej ten szatański uśmiech.......Wiedziałem ze będzie się działo
o właśnie te zdjęcie na górze to "ten uśmiech zła" , taaak drzewka spodobały się Ani...
potem już nie było Lasu i poszliśmy do domu :(
pierwsze mi się podoba
no tak z pracy o 17 w domu i ciemno, do tego w niedziele leje deszcz i co moze poczac taki niedzwiedz jak ja :(
warunki domowe lampa rozproszona, wystroj domowy , modelka moja zona :) acha ten troll na zdjeciu za Ania to ja :)
1
2
3
4
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
5
6
7
8
P.S. wiem ze powinny byc CZ/B z kontrowym ostrym swiatlem i rozbierane :) ciagle negocjuje i studio i rozbieranie ;)
Niedzwiedziu:statyw ,mała go poprzestawiaj meble i do roboty.Modelka wdzięczna
Hej Niedzwiedz, w paru zdjeciach masz winiete, najweksza chyba na zdjeciu #4 i #2, EXIF nie klamie ;) uzywales czasow krotszych niz 1/125, o ile w croppowanej matrycy jeszcze to nie pokazywalo nic (bo tam winietowalo od 1/250 bodajze), o tyle w 5D synchronizacja z lampa na tym czasie jest niemozliwa :) Dla tej wielkosci klatki czas synchronizacji to 1/125 Uwazaj na to nastepnym razem, reszta jak dla mnie swietna :)
a nie 1/200 łomatko !!! na smierc o tym zapomnialem (nikon rozpieszcza )
Tezbym chcial miec taki problem z winieta jak Ty ;)
Fajne jest ostanie na WWW. BTW Też wczoraj byłem w Toruniu, służbowo niestety :( w związku z tym jedynie zapisałem sobie mentalnie, że zamek przychodzimy fotografować po południu :)
EDIT:
Miało być "przedostatnie" :)
az tak zle ze nikt nie komeci :(
A Pani się umie uśmiechać?
Bo tak to wygląda na zblazlowaną modelkę. :(
drazni mnie ten policzek na zdj nr 2 i nie rozumiem po co ta torebka na zdj nr 7.
ogolnie mi sie podoba. najbardziej nr 7 tylko szkoda tych ucietych palcow:(
pzdr
I mogłaby też się na każdym w obiektyw nie patrzeć ;)
wszystko tak mialo byc , oprocz rzeczywisce nr 2 :( bo z szopem nie moge sie dogadac ;)
A sprobujesz kiedys z ta sama modelka ale inaczej? (usmiech i spojrzenie)
Co do skory:
http://canon-board.info/showthread.php?t=739
http://canon-board.info/showthread.php?t=6931
no pisalem ze mam takie tez jak skoncze to wrzuce :)
Bardzo fajne, chociaż te fotki na blogu to niektóre mniej mi się podobają ;) Z uwagi na kadr szczególnie.
ślubne z numerkiem zero jest bardzo plastyczne.
Bardzo fajne 0 i 4, reszta też fajne. Na blogu też kilka ciekawych. Odważnie kadrujesz. Podobają mi się Twoje foty.
fajowo, tak pozwalam sobie na takie kadrowanie wiem ze nie do konca to sie kazdemu podoba ale ostrzgam ludkow przed robiemniem zdjec ze jestem gorszy niz chirurg ;)
6 full wypas :) super światło i czuje się klimat koncertu :) Gratuluję :)
fotki z koncertu fajne ale na blogu najnowsze fajniejsze 7 i 8 w kolejnosci debesciaki, gratuluje syna :-) pzdr
Kajetan ma 4 miesace i 11 dni wiec pokaze pare fotek , wiecej wraz z cala historyjka z Kajtusiwoego pamietnika na moim blogu www.fotoblog.cba.pl
1.kajtek w brzuchu
2
3
4
5
6
7
jeśli kajtek to twoje " rękodzieło" :) to gratulacje, fotki spoko w oko
kajtek moj wlasny osobisty ;)