Troyan, nie oceniaj modeli na zdjeciu. Oceniaj fotografie. Mnie akurat podoba się sposób w jaki pozuje, chłopak niezwykle fotogeniczny (nie, nie znam go).
Wersja do druku
Troyan, nie oceniaj modeli na zdjeciu. Oceniaj fotografie. Mnie akurat podoba się sposób w jaki pozuje, chłopak niezwykle fotogeniczny (nie, nie znam go).
To ja dorzucę swoje 3 grosze.
18- spojrzenie takie nie teges, mało szelmowskie, nie wiem może jeśli by patrzyli na siebie, takie bardziej nostalgiczne
2 następne jakieś nijakie, nie przemawiają do mnie, pani Ania (bo chyba tak ma na imię?) najlepiej wyszła na początku Twojej opowieści, tu jakoś średniawo
21- jak dla mnie szacun, gangsta jak trzeba, nice.
Nie oceniam chłopaka tylko sposób w jaki zapozował. Można patrzeć na to też w inny sposób: rola modela i kunszt jej zagrania jest składową fotografii więc mam jak najbardziej prawo nadmienić, że coś tu nie pasuje. Chłopak doskonale by się nadawał na sesję w bibliotece otoczony książkami albo z czapką kucharza. Rewolwer i macho do niego nie pasują. zNiektórych schematów się poprostu nie łamie kiedy liczy sie an określoną reakcję ;)
wrzuć finalne wersje (ten retusz;)) i wtedy ocenimy;)
jesli chodzi o styl gangsta to 18-tka zdecydowanie najlepiej wypada, 21 zdjecie jako zdjecie fajne, ale wizytuwka gangstera do modela na tym zdjeciu nie pasuje, nie ma tego czegos w oczach, przypomina mi Michala Koterskiego , on tez czesto robil podobne minki w stylu gangsta z podobnym rezultatem, w dodatku wizualnie mi ten model tez jakos go przypomina
pozdrawiam
jak gangsta to na 21 po pierwsze powinien albo bardziej pewnie trzymac gnata albo abrdziej nonszalancko, no i ten czerwony koreczek w lufie ;p
Dziś jeszcze wrzuce tylko coś wybiore.Cytat:
wrzuć finalne wersje (ten retusz) i wtedy ocenimy
Dokładnie to chciałem uzyskać ale czy mi się udalo sa rozne głosy, nie mnie to oceniać:)Cytat:
No ja 21 będę bronił dalej, oczywiście pomijając ten koreczek:P, nie mniej jednak zdjęcie ma klimat właściwy. Taki prawdziwy gangsta, takie kocie ruchy:P w a nie tak jak Ci nasi pseudo mafiozo-drechy porażka.
Dziękuję wszystkim za chwile spędzone w tym wątku niebawem następne fotki :)
Zgadzam się!Cytat:
kazdy ma swoje wizje i tego sie trzyma
Nie wiedziałem, że jednym zdjęciem wzbudze az tyle roznych emocji :)Cytat:
ale ja kieruje sie glownie wyrazem twarzy, i spojrzenie to podstawa, a w tym przypadku bardziej wzbudza to u mnie usmiech i sympatie niz respekt i odczucie wewnetrznej sily tej osoby
Ważne że są, ale staraj sie żeby były bardziej trafne ;)
Hm to dziś moze takie..
22.
Pzdr!
no no no no no niezłe:) uważam, że zaraz po moim ulubionym gangsta, to jest No 2:) z tym panem
Nie wiem czy nie lepiej by było z większym GO? tak, aby kołnierzyk był tez ostry??
fajne czernie, mlody.
Skąd Ty bierzesz takie fotogeniczne osoby?;)
no nie mowcie ze ma cie malo fotogenicznych osob w otoczeniu:)
Nie no, jest sporo, ale jeszcze czeba zdjęcia umić robić.
Z doświadczenia wiem, że nie łatwo:P
Sam ostatnio moją bratanicę po piwnicach ciągałem, ustawiałem lampy, a altowiolistka napisała, że ma ochotę się pociąć:P Reszta nic nie pisze, zatem zakładam, że słabo mi idzie:(
Zatem sama fotogeniczna osoba to nie wszystko.
Jak nikt nie pisze to nie jest źle. Tutaj się głównie komentuje albo gnioty albo bardzo dobre zdjęcia.
Huh, ja codziennie wstaje o 6 wracam po 18, prace domowe etc. i jest 20.
Nie wyobrażam sobie siebie za kilka lat z żoną lub z żoną i dzieckiem (dziećmi). Na razie się cieszę, że jest jak jest czyli ich nie ma:))
A co do Zenita to powiem szczerze, że chyba się nie porwę, choć parę miesięcy temu chodziło mi to po głowie. Niestety czas, który musiałbym poświęcić na obróbkę negatywów itd. jest zbyt długi. Wolę w to miejsce wyjść w jakiś plenerek albo pomęczyć to co już naświetliłem.
Chociaż kto wie, może kiedyś się zgadamy na jakiś zenitowy wypad w miasto:P
Ale OT zrobiliśmy:)
iktorn - ostatnie świetne, bardzo fajnie plastycznie
alto - ja cie podziwiam za to.. szkoła, modeling, fotografowanie a do tego jeszcze czas na pogaduchy... twoja doba ma chyba 45 godzin..
modeluje ostatnio rzadko, a szkole siła rzeczy olalam ;]
zrezygnowalam ze szkoly muzycznej, zajec teatralno-wokalno-tanecznych i wielkiech planow zostania aktorka musicalowa dla zdjęc. :) chodze tylko na wokal i angielski z racji matury hehe. moze nazwiecie mnie wariatką ale ja i tam bede focic... musze!
o boze. to dopiero OffTop :(