Najnowsze z Frańciszkańskiej z 2.04.2006... Dość charakterystyczni ludzie, taka sklejka wyszła. Co myślicie ?
Wersja do druku
Najnowsze z Frańciszkańskiej z 2.04.2006... Dość charakterystyczni ludzie, taka sklejka wyszła. Co myślicie ?
bez daty.... W sumie ciekawie wyszła ta - jak ją nazywasz - sklejka.. :)
No to znowu portretowo ;)
i jak ? Oceńcie.
Jak..Cytat:
Zamieszczone przez Macio
Jak zwykle... super ;-) masz bardzo fotogeniczną modelkę..
Nie wiem tylko czy nie jest delikatnie za jasno.. ale to może wina mojego panela..
Pozdrawiam
Artur
Modelka rzeczywiscie bardzo fotogeniczna. Zdjęcie też ogólnie mi sie podoba kadr i bardzo dobrze wyeksponowane oko. Mam kilka wątpliwosci dotyczacych skóry modelki: czy przypadkiem nie było przepaleń na kanale czerwonym lub/i czy nie przesadziłeś z softwarowym wygładzaniem skóry.
Macio, jakoś nie widzę w tym wątku żadnych zdjęć ani odnośników?
Popraw bom chciał zobaczyć :D
Udałem się ostatnio do studia, dzięki uprzejmości znajomego ;) Macie na razie 3 fotki - oceńcie. To moja pierwsza wizyta w studio foto z prawdziwego zdarzenia, także weźcie to pod uwagę :-D
350d/Tamron 28-75/światło błyskowe.
nc :)
Jak na pierwszą wizytę w studio :-) to b. dobre - szczególnie 3 ( widzę że 2 i 3 to jedno i to samo z nieznaczną różnicą w ułożeniu dłoni).
Wrzuciłem oba, bo jedni lubią z uciętą nogą, inni bez ;) A pierwsze z serii kojarzy mi się z "United Colors of Beneton" ;) Będzie tego więcej także zapraszam jutro.:-)Cytat:
Zamieszczone przez Robson01
Ciekawe. 3 mi się podoba tylko czemu przyciołeś fotel? Wydaje mi sie iż lepiej byłoby gdyby widoczny był w całości.
Pozdrawiam
Zigi
Bardzo fajne. Niby caly czas pokazujesz ta samą (uroczą zresztą) modelkę, a zdjecia nie sa nudne a to bardzo duzy plus.
No nareszcie... ale nas przetrzymałeś.. , zawsze oglądam twoje zdjęcia z przyjemnością.. te oczywiście też bardzo ładne, jedynka i trójka ok, to z ucięta noga też fajne ale ma uciętą nogę ;-)..Cytat:
Zamieszczone przez Macio
Nie wiem czy tylko u mnie ale wydaje mi się że 2 i 3 można by troszkę przyciemnić
Pozdrawiam
Artur
Macio! Masz teraz całe wakacje. DZIAŁAJ CHŁOPIE! Dobrze Ci idzie.
Fotki very nice. Panie tyż :mrgreen:
PS. Chciałbym widzieć jeszcze całe postacie z tego kolorowego. Masz może taki kadr? No może nie całe ale jakoś więcej.
Niom bardzo ciekawe - jestem ciekaw reszty i rowniez jestem za pokazaniem kolorowego w calosci:wink:
Macio, widzę, że oprócz dobrego poziomu fotografii, legitymujesz się również dobrym poziomomem PS'a:) Nice!
Taki mam zamiar ;) Na razie wakacji jeszcze nie ma ( trzeba coś zarobić, nie wyłączam kompa praktycznie przez 20 godzin na dobę, ale za to kasa bedzie ;) ). 28 czerwca mam egzamin na prawko, po nim zarzucę Was fotkami ;) :-DCytat:
Zamieszczone przez Zielony
Super, podoba mi się to z fotelem, pomijam podcięty dół, fajne jest światło i obróbka, dla mnie pełen profesjonalizm. Walory modelki też zasługują na uznanie.
Obróbka jeszcze kuleje, do druku rozjaśnie oczy i cienie, wieczorkiem powinna być nowa wersja ;) I troszke inaczej skadrowana. A ta ? Jak Wam się podoba ?
Wg mnie nie bardzo jest nad czym się pastwić.
Wersja po poprawkach ;)
Kadrowanie po poprawkach IMO dużo lepsze. Poza tym nic konstruktywnego nie napiszę oprócz tego, że podoba mi się:)
Dzięki ;) To jedziemy dalej, jutro będzie nowa modelka ;)Cytat:
Zamieszczone przez perqsista
Naprawde bardzo ładne portrety pokazałeś. Chciałbym takie mieć na koncie :)
Dolaczam sie do powyzszego ;)
Jak zwykle , bo od serii ze skrzypacami, jestem fanem zarówno fotek jak i umieszczonej na nich"Alici Silverstone". pozdrawiam
No to "jedziemy" dalej ;)
Modelka : Dorota
Modelka : Kasia i Dorota ;)
Chyba jakiś czas mnie nie było w galerii ;) Ale ta matura... trzeba się uczyć :lol: Tak czy siak coś nowego wrzucę ;)
fajowa fota podoba mi sie
no pieknie chopie, bardzo pieknie..:)
Macio! Pilnuj sobie chłopie tej dziewczyny :-) Przy okazji miej też na uwadze Twoich najlepszych kumpli -ci zazwyczaj okazują się najgorsi ;-)
A swoją drogą bardzo sympatyczne zdjęcie.
Czekamy na więcej jako, że Cię dawno nie było ;)
Pilnuję pilnuję ;) I nie oddam :lol: Forum przeglądam cały czas, przesiadłem się na 30D i teraz czekam na zwrot ;) A zdjęć nie wrzucam bo matura zbliża się wielkimi krokami :x
było stolik usunąć,fajne
Teraz też o tym wiem ;) No ale - następnym razem będzie bez stolika
Na kolorowo ;)
Czarno białe wg mnie zdecydowanie lepsze - tu nie podobają mi się zamkniete oczy i cień na ścianie..
Pozdr
Artur
To jeszcze tak ;)
super,tylko chyba przeostrzone?Podoba mi się.
Następne ;)
ten portret bardzo mi sie podoba, szkoda ze te wisidla ma na uszach ale ... i tak pieknie (kapke sukni widac), wyraz twarzy tak na tym jak i jej poprzednim zdjeciu jest ... zastanawiajacy - takie portrety wlasnie lubie
No niestety jeszcze nie potrafię zauważyć wszystkiego podczas robienia zdjęć. Ale to dopiero moja 2 sesja w studio więc mam nadzieję, że się poprawię ;)
Trochę inaczej ;)
No bardzo przyjemne fotki :-), a te modelki .... :D. Jak na 2 sesję w studio to bardzo dobrze :]. Chylę czoła i gratuluję.
Tu jeszcze b&w ;) Heh dzięki, ale chylić czoła nie ma przed czym, wystarczy wejść w parę galerii wklejanych przez usera "iczek" - on dopiero potrafi znaleźć zdjęcia ;-)
zdecydowanie lepsza wersja kolorowa. A co do tego ze to 2 sesja w studio <WOW> jestem pod wielkim wrażeniem!!!!
Sesja dla zespołu HipHopowego, cały czas w fazie produkcji. Chwilowo jedno zdjęcie na zachętę
Wielkie dzięki dla Ripka za pomoc w sesji, także dla grupy Vidoq czyli Lorta_Fenixa, KJO i KamilaD. Pozdro i zapraszam niedługo po więcej
zdjecie fajne... choc nie wiem czy ta żółć na churach mi sie podoba..
Moim zdaniem, trzeba by coś zrobic z tym najniższym koleżką w czarnej koszulce, ni to on ciekawie ustawiony, i nie na dodatek patrzy w inną stronę niż potrzeba.
Gdyby nie ten ziomeczek to było by wszystko ok (przypominam że to moje zdanie).
Zgadzam się, "małego" trochę inaczej bym ustawił i kazał mu się patrzeć w stronę aparatu, bo teraz wygląda delikatnie mówiąc "dziwnie".
Po za tym, to mały ze wzgledu na wzrost, powinien siedzieć na masce, bo różnica we wzroście małego i kolegi obok wyglada troche śmiesznie.