Jakos nie moge znalezc informacji w tym wtaku ze ktos rozdaje smycze ;) Jedyne stwierdzenie jakie padło to:
ale z tego nic nie wynika ;)
http://canon-board.info/showpost.php...3&postcount=26
jak to nie wynika? ;)
Chciałem poprawić się, smyczy które miały wrócić do puli wolnych juz nie ma... błąd w obliczeniach.
Czyli wszystko sie wyjaśniło ;)
przepraszam, że tak późno puściłem, ale byłem jakiś czas bez neta, pozdrawiam :)
czyli nie wyrabiacie juz ID mam rozumiec czy kiedys powstanie jeszcze lista na ID?pozdro
moze za rok jak bedzie chętnych na kolejną 100
aha spoko no dobra to ja zie jzu chyba zglaszam jako pierwszy:-)))pozdrawiam
tylko nikt, cię nie będzie informował, ze jest kolejna tura.. odwiedzaj forum regularnie i sprawdzaj.. ;-) z tego co mi wiadomo to obecna tura idzie/poszła/przeszła rekordowo szybko :)
oki mam tylko nadzieje ze jakis post sie pojawi :-) a na forum bede zagladal dosc czesto pozdrawiam serdecznie:-)
Diodak, kiedy można się spodziewać ID w domu?
może i dobre ale odpowiedzi już były:)
Zakładając że zamówienie zostało wysłane do drukarni 22 czerwca doliczamy 3 tygodnie i wychodzą nam okolice 14 lipca . nie wiem czy do tego jest liczony jeszcze transport kurierem więc plus 1 lub 2 dni.
Dalej rozparcelowanie tego , adresowanie do wszystkich po kolei , wycieczka na pocztę i nadawanie tego wszystkiego (mnie by sie nie chciało:D)
i w końcu oczekiwnanie aż listonosz zapuka do naszych drzwi.
czyli tak szacując lekko w strone wersji bardziej pesymistycznej to to będzie data około 20 lipca:)
Moze jakies info z gory jak sie sprawy tocza ;)
Ktoś tu jest niecierpliwy i nie będę wskazywał palcem kto:)
Ja myśle że jak już paczka dojdzie do Diodaka to poinformuje nas o tym.
Jeden "plenerek" mi minął do przetestowania tego plasticzku , ale kolejny we wrześniu:)
Z nieznanych mi przyczyn nie doszedł mój mail z zamówieniem do drukarni :(. Musiałem go wysłać jeszcze raz dlatego będzie opóźnienie około tygodnia.
Jak plakietki przyjdą to pakuję od razu do kopert i na pocztę, dam info na forum, jeszcze trochę cierpliwości i tak tym razem jest szybko ;).
Wysyłaj maile z potwierdzeniem odbioru w tak ważnych sprawach :) a My czekamy dalej na swoje gadżety :)
no dalej .. kiedy będą ID ?
bo już sie niecierpliwie :)
Drukarnia nie odpisuje na maile (jak zwykle) ale stawiam na przyszły tydzień. Też już bym chciał zapakować i wysłać do wszystkich oczekujących i pojechac na wypoczynek :p.
Nie ma ID i smyczy = nie ma wypoczynku.
A gdyby ktos z forum jednak zauwazył imć Diodaka jak opala sie nad wodą - w akcie protestu proszę o ignorowanie jego osoby przy jednoczesnym wiele mówiącym machaniu mu jakakolwiek smyczą przed nosem!
Wiedz, że członkowie CB są wszędzie - i to jest groźba ;-)
Proszę nie straszyć Diodaka!
Niech mu Bozia w dzieciach wynagrodzi ten cały nakład czasu i pracy żeby nasze szarych forumowiczów życie było choć odrobinę lepsze;-)
Popieram lempl'a - z jedną uwagą: nie mają w tej drukarni telefonu? ;-)
Już się nie moge doczekac :]
POzdrowienia i podziękowania dla Diodaka ;)
Cierpliwosci, skoro napisal ze beda to beda. I tak chwala mu ze sie tym zajmuje... :)
PS: To ze nie moge sie doczekac to inna sprawa ;)
Mam teorię spiskową do tego. W tej drukarni pracują pewnie ludzie z konkurencyjnego systemu ;) .
Miałem nadzieję napisać w sobotę że towar jest, pakuję i po weekendzie kazdy dostaje bo tak mi drukarnia podała że paczka wyszła do mnie w piątek. Czekamy do jutra, jak nie dojdzie to dzwonię.
I jak, doszła paczuszka?
Jeszcze do nikogo pewnie nie doszła...nawet do Diodaka pewnie nie wysłali :(
IDki doszły, już spakowałem pierwszą partię ale dzisiaj wyjeżdzam i drugą połowę wyślę w następnym tygodniu - musicie mi wybaczyć :). Ci co zmienili adresy niech się nie boją, zanotowałem wszystko.
Jak miło :) . (mam nadzieję, że jestem w pierwszej partii :mrgreen: )
Oj tez bym chcial to wiedziec...
czekamy, czekamy :)
A można wiedzieć jak wysyłałeś? Priorytet, czy normalnym?Cytat:
IDki doszły, już spakowałem pierwszą partię ale dzisiaj wyjeżdzam i drugą połowę wyślę w następnym tygodniu - musicie mi wybaczyć . Ci co zmienili adresy niech się nie boją, zanotowałem wszystko.
Chciałbym wiedzieć kiedy spodziewać się listonosza, żeby oczekiwać spokojnie w domu na identyfikator.
Dziękujemy za informację. Przekażę w domku, żeby oczekiwali ID :P
Wyniki konkursu za kilka dni :)
a podatek od wygranej smyczki?:P
To juz wygrywajacy niech sobie reguluje ze skarbowym odpowiednim do miejsca zamieszkania :D
mam nadzieję, że wysyłałeś alfabetycznie :lol:
Konkurencja wreszcie uległa :p
eee tam, weź urlop, żebyś nie przegapił listonosza, bo jeszcze domownicy dorwią tę paczuszkę we własne ręce i będą udawali, że nic nie przyszło :P
albo jeszcze lepiej - po co czekać na listonosza, zawsze możesz zatrzymać konwój pocztowy ;) :lol:
dostałem i dziękuje
Ja też się odezwę i poproszę smyczkę bo jeszcze ktoś ;) o mnie zapomni. Nie ruszam się z domu i czekam niecierpliwie na tego co dzwoni zawsze dwa razy.
dla mnie ważne jest żeby ID doszło do końca sierpnia :)