Do wakacji wyrobicie się ze zrobieniem i wysłaniem smyczek i identyfikatorów?:)
Wersja do druku
Do wakacji wyrobicie się ze zrobieniem i wysłaniem smyczek i identyfikatorów?:)
Spokojnie, dadzą radę - w wakacje będzie już można podrywać panienki na plaży w Łebie na swoje nowe "pro" ID ;-) ;-) :lol:Cytat:
Zamieszczone przez mungo
No więc oto chodzi;) Po wakacjach moje skromne folio uzupełni się pewnie o kilka ładnych portretów:D
Za miesiąc od najbliższego weekendu (bo wtedy zweryfikuję wpłaty) wszyscy zainteresowani powinni mieć smycze i plakietki w domach. Smycze robią 2 tygodnie, ale ostatnio im się przeciągnęło do miesiąca, identyfikatorki robią 3 tygodnie ale też czasem może się przeciagnąć do miesiąca.
Zamówienia przyjmuję ostatecznie do niedzieli 21.05.06 włącznie jeśli odrazu zostanie zrobiony przelew, tak żeby w poniedziałek ostatnie wpłaty był zaksięgowane u mnie na koncie i wtedy zamykamy sprawę.
Kto się nie załapie będzie się mógł dopisywać na następną partię, ale potrwa to juz na peeeewno dłużej 8) .
he, czyli miałem farta :)
udało mi sie załapać prawie w ostatniej chwili :)
nie mow hop, jeszcze jestes zdany na laskawosc Poczyt Polskiej ;) :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez arekko
fakt, z nimi nigdy nic nie wiadomo-ale jakby co bedzie jeszcze jedna tura :)
Diodak - zrób jakąś listę imienną kto złożył zamówienie i ewentualnie kto zapłacił. Byłoby to jakies potwierdzenie dla zainteresowanych że wszystko z ich zamówieniem w porządku bo to czasem różnie bywa na łączach internetowych i złożenie zamówienia mogło zostac nieodnotowane.
lista by sie przydala (zamowienie, wplata), bym mial spokojne sumienie ze wszystko zrobilem porzadnie ;)
Faktycznie, lista by się przydała, ale bym proponował nie imienną lecz po nicku.
Na dzień ten i ten sprawy stoją tak: : )
Nick1 wpłacono całość
Nick2 Nie wpłacono
...itd.
ŚWIĘTA RACJA - troche mnie chyba poniosło z tą imienną listą :) naturalnie miałem na myśli po nicku :)
Oczywiście zrobię listę kto co zamówił i czy zapłacone ale dopiero w sobotę, bo nie mam wszystkich wyciągów z konta w tej chwili. Jakbym kogoś pominął to proszę szybko o PW.
Sobota powolutku zbliża się ku końcowi.
Czekamy z niecierpliwością :D
Pozdrawiam
Wlasnie, wlasnie... i kazdy chcialby sprawdzic czy jego wplata wplynela i czy jest na liscie...Cytat:
Zamieszczone przez Kaiser
Zdrooffka
dzis wyslalem mu pm w innej sprawie i echo - musi polazł gdzieś indziej
Wypadła nieplanowana sprawa i cały dzień byłem nie uchwytny. KuchateK zaraz mi udostępni listę zamówień i zabieram się za sprawdzanie wpłat do jutra rano się wyrobię ;).
Edit:
Niestety KuchateK sie nie wyrobił :mrgreen: ale może jakoś sobie poradzę samemu... lista niedługo.
Świetnie napisane :) codziennie aktualne :)Cytat:
Zamieszczone przez Diodak
Dajcie Chlopakowi spokoj - napewno zrobi - wszystko w swoim czasie;)Cytat:
Zamieszczone przez mattnick
Pisałem, że problem był z listą ;) No to lecim...
<lista sobie wedruje i jest uaktualniana>
Moje poszło, ale dopiero w sobotę, więc pewnie na poniedziałek dotrze ;)Cytat:
wybaczcie ;)
Płaćcie Dziewczyny i Chłopaki bo cała operacja bedzie miała poslizg czasowy!:wink:
Diodak - dobra robota !!! Towarzystwo niepotrzenbie sie gorączkowało
Już nie mogę się doczekać tego przebijania się przez ochroniarzy :p
Zaświecisz im w oczy identyfikatorem i powiesz:
Do you talking to me? ? ? ? ? :mrgreen:
Panie, ja Fotoreporter jestem, co pan mi tu.
Ja przyszedłem tu zdjęcia robić do gazety, a nie...
:twisted:
Brakujące dwa zeta poszły, choć nie mam pojęcia czemu ich brakowało. Kwotę z formularza do banku przeniosłem metodą ctrl C i V. Jakiś błąd w skrypcie czy co? W każdym razie przepraszam za kłopot. A swoją drogą też już nie mogę się doczekać :D
Za podszywanie się pod kogoś innego można zdaje się nieźle beknąć.Cytat:
Czyli jak wchodzicie, to machacie ID i ani słowa, że skądś jesteście. Jak ochroniarz jest głupi (a takich nie brakuje), to przejdziecie. Jak nie będzie głupi, wy pieprzniecie głodny kawałek a ochroniarz wezwie policję, to będziecie mieli gotową sprawę w sądzie. A oskarżenia mogą być tak absurdalne, że Wam się nawet nie śniło.
Czyli jak komuś zależy na czystej kartotece, to raczej nie próbujcie podobnych numerów. Paru z Was na pewno wie, dlaczego o tym piszę :?
Przecież mogę gazetkę szkolną wydawać albo sam dla siebie...
Ale jak nie wydaje, to panowie władza juz zadbają, żeby mu uprzyjemnić najbliższe miesiące :(
I pewnie wydawanie takiej szkolnej gazetki trzeba będzie udowodnić...
no to się wyda pierwsz numer :) zawsze można robić gazetę internetową, która właśnie zaczynasz robić
dokładnie o tym samym myślałem :) :p
Fajnie, że dyskusję podjęliście.
Pozdrawiam
"Jestem fotoreporterem, zdjęcia robię (i może wrzucę na CB)" :D Się podszywam pod siebie samego najwyżej :-P
raczej: "Are you talking to me?"Cytat:
ale to szczegół :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: dokladnie:mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez TOKIN
mówiłem ze polazł gdzies indziej :-)Cytat:
ale wrócił z listą :mrgreen:
oczywiscie panika bo nie było mnie na pierwszej liście - dopiero później przeczytałem ze to ci co nie zapłacili 8)
pzdr
pst
"Are you talking to me?" - ?
wydawało mi się , że było "Do ..."
Ech... jeszcze raz obejrzę kilera :)
Moze pora wyslac zainteresowanym male przypomnienie? Masz do wiekszosci maile... Mysle ze poczte sprawdzaja czesciej jak nowe wiadomosci na CB.
Cytat:
Zamieszczone przez KuchateK
Albo po banie na glowe z reasonem wyslanym mailem: "wplac to odblokujemy" ;)
O! To jest mysl :twisted: :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
noo, już poszło :-) bedzie jutro :-) - taki średnio opłacalny ten skrypt - prawie 50% wpłaty wynoszą koszty 8)Cytat:
mam nadzieje że szybciutko się uwiną z tymi gadżetami :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Cytat:
Zamieszczone przez KuchateK
mi sie tez podoba :)
Zapewne Ci co nie wplacicli to wiekszosc nowych forumowiczow, ktorym morze sie juz odwidzialo i blokuja skutecznie innych:roll: :cry:
morze to się tylko czasami cofa, odwidzieć się raczej nie może.. :razz:Cytat:
Zamieszczone przez borkomar
W IVRP to wszystko jest możliwe :-) Jak Jarosław wyda nakaz to morze się odwidzi, nawet jak nie będzie wiedziało po co :-)Cytat:
Zamieszczone przez oskarkowy
dziwna sprawa... kasa zeszla mi z konta wczoraj rano, o godzinie 10:30...
[edit]
Wlasnie sprawdzilem w historii operacji - wszystko sie zgadza (tzn. numer rachunku)
Przeszukałem inne forum według nazw userów i dzięki temu kasa od usera 'towers' będzie jutro u Diodaka na koncie.
Coraz bliżej... :)
Edit:
Jeżeli ktoś siedzi na jeszcze innym forum czy grupie, to niech przeszuka tak jak ja według nicków. Po prostu będzie szybciej
Pozdrawiam.
Yyyy panowie sorki, nie wpłaciłem odrazu po złozeniu zamuwienia i teraz wyszły cyrki przepraszam bardzo i dziekuje Kaiser-owi za przypomnienie na gg :wink: . Przelewik poszedł wczoraj wieczorkiem dziaj kasa juz z mojego konta zeszła wiec powinna byc lada moment na własciwym rachunku.
Pozdro
No i sprawa stanęła...
ile brakuje jeszcze smyczy do realizacji bo jak trzeba to moze zamowie druga :)
Proponuję otworzyć zapisy po raz drugi i dociągnąć tyle, ile trzeba. A nie wpłacających olać i tyle.
Jestem bardzo ZA:cool:Cytat:
Zamieszczone przez oskarkowy