Odp: Serwis aparatow ul Grabowskiego 8 Krakow UWAGA!
Ja to chyba żyję w dziwnym świecie bo wycena naprawy przez serwisy jest zawsze bezpłatna (a naprawiam masę rzeczy).
Cytat:
Zamieszczone przez
Kolekcjoner
Ja to chyba żyję w dziwnym świecie bo wycena naprawy przez serwisy jest zawsze bezpłatna (a naprawiam masę rzeczy).
Diagnoza diagnozie nierówna. Czy sprzęt dostarczany do serwisu we własnym zakresie, czy też wszystko odbywa się na miejscu instalacji, czy diagnoza trwa 20 minut, czy też dwa dni (przypadek z życia wzięty).
Nie generalizujmy...
jak zaniosłem mechaniczny zegarek do zegarmistrza do powiedział ze cokolwiek jest w środku to on za otwarcie koperty bierze stówę
na szczęście na tej stówie się skończyło
Cytat:
Zamieszczone przez
Kolekcjoner
Ja to chyba żyję w dziwnym świecie
Niewątpliwie
Cytat:
Zamieszczone przez
becekpl
jak zaniosłem mechaniczny zegarek do zegarmistrza do powiedział ze cokolwiek jest w środku to on za otwarcie koperty bierze stówę
na szczęście na tej stówie się skończyło
czyli w środku nic nie było
było ale pierdoła
on się zabezpieczał na wypadek, że pogrzebie, wycenia a ja zrezygnuje z naprawy
Cytat:
Zamieszczone przez
Merde
Diagnoza diagnozie nierówna. Czy sprzęt dostarczany do serwisu we własnym zakresie, czy też wszystko odbywa się na miejscu instalacji, czy diagnoza trwa 20 minut, czy też dwa dni (przypadek z życia wzięty).
Nie generalizujmy...
Oczywiście, piszę o swoim przypadku i własnych doświadczeniach. Wszystkie urządzenia dostarczam do serwisu na własny koszt. Diagnoza czasem trwa dłużej ale nigdy za nią nie płaciłem, szczególnie że może być tak że naprawa jakiegoś urządzenia jest nieopłacalna.
Ale w czym problem, jeżeli do kogoś wala klienci drzwiami i oknami i narzeka na nadmiar roboty, to powinien tyle sobie życzyć ile rynek zniesie (chociaż lepiej zatrudnić więcej ludzi). Ale jeżeli kto inny gra w swojej kanciapie w pasjanse na komputerze, bo ktoś naprzeciwko wywiesił wielki szyld "darmowa wycena", to sam pójdzie do rozum do głowy, albo pójdzie z torbami.
Ważne tylko, żeby jasno określić warunki i ich przestrzegać.
Cytat:
Zamieszczone przez
pan.kolega
Ważne tylko, żeby jasno określić warunki i ich przestrzegać.
Święte słowa