moze kupiony przez valuebasket :mrgreen:
Wersja do druku
moze kupiony przez valuebasket :mrgreen:
Zdecyduj się jaką płeć reprezentujesz bo raz piszesz "Zalać nie zalałam" a później "Nie będę sam przecież majstrować przy lustrze".
Mieszkasz gdzieś w Austrii czy kupiłaś/eś 6D będąc tam przejazdem? Digitalkameras | online kaufen bei Hartlauer.at A tu jest wszystko w temacie serwisowania i gwarancji Service & Beratung | online kaufen bei Hartlauer.at
Jeżeli mieszkasz w Polsce to możesz sprzęt zakupiony w Austrii oddać do naprawy do autoryzowanego serwisu Canona na Żytnią w Warszawie. Gwarancja Canona o skróconej nazwie EWS jest honorowana na terenie całej Unii Europejskiej Gwarancja europejska â warunki - Canon Polska plus Gwarancja europejska â informacje kontaktowe - Canon Polska
Swoją drogą to bardzo dziwne uszkodzenie, tak jakby ktoś przypieprzył zdrowo aparatem o coś. Możesz podać numer seryjny aparatu albo chociaż jego trzy pierwsze cyfry bo może to jakaś fabryczna wada i by było wiadomo jakiej serii unikać?
Ona/On prawdopodobnie kupiła/ił 6D w tym sklepie Digitalkameras | online kaufen bei Hartlauer.at a tu są ich warunki gwarancji Garantie & Gewährleistung | online kaufen bei Hartlauer.at
Qrde, intrygujący wątek, zaiste. Wzbudził mój poważny niepokój. Zweryfikowałem swoje lustro, niestety jest proste. A jak się skrzywi po gwarancji? Krzywić ręcznie i reklamować czy nie krzywić i liczyć, że się samo nie skrzywi... Dylemat... :?:
odebrałem aparat sprawny
naprawiony na gwarancji nie wiem co się stało
ważne że działa :mrgreen:
Otwieram szampana w takim razie :|