Lustro przestało działć w Canonie 6d aparat mam tydzień![]()
Lustro przestało działć w Canonie 6d aparat mam tydzień![]()
No to na gwarancje?
SONY
Widać w aparacie że lustro jest krzywo i jest zablokowane
Nie nacieszyłem się długo aparatem![]()
fajnie ze nam o tym powiedziałeś
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
A co można napisać w takim temacie? :-D
['] dla lustra.
szkoda lustra, ale twój temat tez nie ma jakos specjalnie nic nie wnosi na forum gdybys zadał pytanie to mozna odpowiedzieć , gdybys napisał co sięstało i jak rozwiązałes sytaucje, mozna by czerpać z niego info. Gdyby wszyscy zakładali takie tematy mieli byśmy wysyp czegoś w stylu, KUPIŁEM OBIEKTYW , OSTRZY, albo KUPIŁEM TORBE JEST ZA MAŁA BO DOKUPIŁEM DRUGIE BODY ... itp itd .
Wyprzedzając twoją wypowiedź myślę że jedynym sensownym rozwiązaniem jest wizyta w serwisie, jeżeli aparat był kupiony w EU
Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.
evjann 4u
Widzę, że już kompletnie nie masz nic do napisania w temacie
Nie napisałem to w ogólnym wątku tylko nie wiem czy zauważyłeś Pierwsza pomoc - awarie, usterki, problemy.
To jest dla mnie awaria usterka
Temat założyłem by się dowiedzieć czy ktoś coś takiego doświadczył
Mogę jeszcze napisać ze wyciągnąłem aparat z plecaka i już zaczął robić czarne zdjęcia
--- Kolejny post ---
Oczekuje odpowiedzi jak jest wymian lustra i gwarancja Np. tego nie obejmuje to chciałbym się dowiedzieć ile coś takiego kosztuje
bo to nie jest temat na "temat"
w dokumentach które dostałeś z aparatem jest taka kartka z napisem "karta gwarancyjna"
znajdziesz w niej informacje ze w przypadku gdy towar się zepsuje możesz go zareklamować
i każdy normalny człowiek tak robi
tylko sprawdź datę bo może już masz po gwarancji ,wtedy po prostu za naprawę płacisz
oczywiście mogłeś go tez np w tym plecaku zalać i wtedy gwarancja ci nie przysługuje
kliknij proszę "pomógł"