Odp: Photoshop CS6 - gdzie kupic ?
Cytat:
Zamieszczone przez
banan82
660 funtow na brytyjskiej stronie adobe, tylko za PS 6. To juz chyba wolalbym placic te 9 funtow miesiecznie za "wypozyczanie"
W tej cenie bym nie kupił, ale mnie kusi wersja studencka.
Photoshop CS6 Extended za 300 euro lub jeszcze lepiej pakiet CS6 Production Premium za 600. Tylko musiałbym najpierw kupić odpowiedniego kompa, bo na obecnego sensu to nie ma.
Cytat:
Zamieszczone przez
jinks
BRS leniuchu...na alledrogo jest nowy, pudełkowy PS CS6 za 2000zł
no jest jak byk. 2min szukania. dałem linka do niego na 1szej stronie.
1.5x tańszy od polskiej wersji...
tylko, że ten za 2k na aledrogo to nie jest wersja pudełkowa, a download... (mówię o wersji WIN)
Cytat:
Zamieszczone przez
chrislab
tylko, że ten za 2k na aledrogo to nie jest wersja pudełkowa, a download... (mówię o wersji WIN)
Popraw mnie jeśli się mylę, ale najważniejsza jest chyba licencja. Download można sobie wypalić.
Cytat:
Zamieszczone przez
jinks
BRS leniuchu...na alledrogo jest nowy, pudełkowy PS CS6 za 2000zł
angielski, pytalem o polski :)
Cytat:
Zamieszczone przez
p0lish
Polski lepi obrabia?
Przymusu "znania" angielskiego na szczescie jeszcze nie ma. Dlaczego ktos ma placic za wersje ktorej nie rozumie :shock:
Photoshop w wersji polskiej brzmi jak obcy jezyk :)
Ze nie wspomne np AutoCADzie gdzie polski w interfejsie brzmi komicznie i wiekszosc ludzi po prostu woli wersje angielska.
banan82 ma rację, te programy w polskiej wersji to jakiś dziwoląg, autocada pamiętam z czasów studenckich wersji bodajże 2-3, kiedy odpalałem go na dwóch stacjach fdd 5,25 i chodził pod dosem wraz z emulatorem kooprocesora arytmetycznego (na procku i386sx), bo hdd było za drogie i od wtedy nieanglojęzyczny operator zasuwał z anglojęzycznym interfejsem. Późnej jak mi dano super hiper polskiego acada (chyba v12 lub 13) za 15 koła to mało się nie popłakałem, a szef nie rozumiał dlaczego. Z szopą jest podobnie. Polski interfejs do mnie nie przemawia. Jednak przymusu nie ma więc BRS może kupić co mu pasi.
Przy okazji mam do was pytanie. Co sądzicie o serialach do LR4 sprzedawanych na a....o? To jakieś klucze z craków czy ma to cień legalności?
Cytat:
Zamieszczone przez
darecky
banan82 ma rację, te programy w polskiej wersji to jakiś dziwoląg, autocada pamiętam z czasów studenckich wersji bodajże 2-3, kiedy odpalałem go na dwóch stacjach fdd 5,25 i chodził pod dosem wraz z emulatorem kooprocesora arytmetycznego (na procku i386sx), bo hdd było za drogie i od wtedy nieanglojęzyczny operator zasuwał z anglojęzycznym interfejsem. Późnej jak mi dano super hiper polskiego acada (chyba v12 lub 13) za 15 koła to mało się nie popłakałem, a szef nie rozumiał dlaczego. Z szopą jest podobnie. Polski interfejs do mnie nie przemawia. Jednak przymusu nie ma więc BRS może kupić co mu pasi.
Przy okazji mam do was pytanie. Co sądzicie o serialach do LR4 sprzedawanych na a....o? To jakieś klucze z craków czy ma to cień legalności?
Najlepiej kupic na stronie Adobe, masz pewnosc ze nie jest to jeden z tych przekombinowanych seriali.