Rowniez sie z tym zgodze... stresujaco dziala ikonka do polowy pelnych baterii... szczegolnie ze obie moje baterie siedza w gripie i nie mam na zmiane - najblizszy zakup jak tylko pensj sie pojawi :roll: .Cytat:
Zamieszczone przez muflon
[ Dodano: Nie Wrz 19, 2004 1:01 am ]
Zadluzylem sie jak cholera ale waaartoo. O wiele przyjemniejszy komfort pracy. Grip to wygoda dla nadgarstka, lokcia, palcow itp - do kadrowania pionowego wspanialy. Dodatkowo wygoda psychiczna posiadania zapasu pradu na co najmniej tysiac fotek :) - po podlaczeniu gripa wylaczylem opcje autousypiania aparatu - a niech se dziala, naprawde musialbym dluuugoo focic by padly baterie (ale zapas zawsze sie przyda - do lampy np nosze 2 komplety zapasowe + 1 w lampie).Cytat:
Zamieszczone przez Lehoo
Kosztuje - ok 850zl. Moze wydawac sie drogo, ale jak sie pomysli ze grip bedzie juz na stale przypiety, i zuzywal sie razem z aparatem czyli kilka lat - to taki wydatek rozlozony na te kilka lat wygodnego uzywania wychodzi calkiem nieduzy.
Maly minus gripa: aparat jest jeszcze ciezszy, mi nie przeszkadza, na sile nie narzekam, ale niektorzy narzekaja wiec uprzedzam.