Odp: Conchita Wurst vs. Siara :-)
Wizerunek sceniczny Conchity - dla mnie zdecydowanie był odpychający.
Muszę się poprawić, bo moja tolerancja i poczucie elementarnej estetyki się chyba wyczerpało - jak na nią/jego spoglądałem kilkanaście sekund :)
Czy to normalny facet poza sceną... nie wiem i nawet nie chcę wiedzieć.
Wolę pooglądać (niekoniecznie słuchać) Kleo i dziewczyn w ładnymi "walorami".
Niegdyś w cyrkach "kobieta z broda" była jarmarczną atrakcją, a teraz cała euroWIZJA jest jarmarkiem - próżności, tandety i czegoś jeszcze innego - tylko nie muzyki.
To jest tak komercyjne przedsięwzięcie, że szkoda nawet mówić - Włochy, Niemcy, Francja, Hiszpania i Wielkia Brytania płacą największe daniny/składki, to i mają gwarantowane miejsca w finałach i tak jest od lat. Chociaż nie cenię włoskiej muzyki (poza muzyka Erosa Ramazzotti), to oni przynajmniej wycofywali się kilka razy z tego festiwaliku. Ale kasa zrobiła swoje i wrócili, chociaż mają swój Festiwal Piosenki Włoskiej w San Remo - pewnie lepiej pooglądać ten ostatni.
P.S. Ale się rozpisałem przepraszam, ale przez trzynaście lat byłem DJ-em w różnych dyskotekach - stąd moje skrzywienie.
centur - świetne
I dobrze się z tym czuję, i "babę" mam na podorędziu - bez wąsów, czego i Concicie życzę :)
Cytat:
Zamieszczone przez
centur
Kurza stopa, a miałem zjeść obiad.
Jutro rano trzeba się ogolić, żeby nie wyglądać jak baba :).
Cytat:
Zamieszczone przez
centur
E tam w Łomży... Cały świat, szczególnie zachodni fascynuje się brodatymi i wąsatymi kobietami......
Sideshow World, Sideshow Performers from around the world.
Tak szczerze...czy ktoś w ogóle ogląda eurowizję? wolę odpalić spotify;)
Myślę że pewna pan(i) poseł z ruchu Palikota miałaby spore szanse na eurowizji:D
Hmm...naszły mnie przemyślenia...to kim właściwie jest gwiazdkowy Mikołaj?... A tak do samej eurowizji: dziś trzeba mieć jaja, żeby wystąpić w sukience i z brodą:D:D:D
Cytat:
Zamieszczone przez
słowiczek
A tak do samej eurowizji: dziś trzeba mieć jaja, żeby wystąpić w sukience i z brodą:D:D:D
Dziś trzeba mieć jaja, żeby być hetero, mieć żonę/męża i dzieci.