Dziękuję za uwagę,też się na tym łapię,ale zawsze żal mi głównego tematu.Następne dam szersze :) .
Wersja do druku
Wlasnie brakuje mi szerokosci. Ludzie troche jakby wyjeci ze swojego swiata. Pokaz ich szerzej. To tak wg mnie.
23 brakuj mi tej lewej strony a tak super! 24 za to super jak dla mnie w 25 nie wiadomo o co chodzi " co to za zbiegowisko, co tu się dzieje, co to za raca?"
Nie tylko twój, na pewno. Mi się wydaję że warto pokazywać dużo, ludzie pomogą czasami coś wybrać i pokażą błędy których potem łatwiej uniknąć. W sumie to każdy widzi dany kadr po swojemu, każdemu coś brakuje w czyjejś fotce lub jest czegoś za dużo. Trafić ideał podobający się wszystkim, to trzeba być naprawdę dobrym w te klocki. w 23 brakuje mi dokladnie wody w którą był by zapatrzony ten Pan z wiosłem. w 25 rozpędzonej motorówki, czyli szerszy kadr i pan z racą i rozpędzona motorówka było by idealnie, a tak no stoi gośc nad wodą z racą nie wiadomo po co... W 24 ta ręka zasłaniająca rażące słońce, lub wycierając krople wody z szybki kasku dodaje uroku temu zdjęciu. Gdyby nie ona to było by takie zwyłe zdjęcie, ale nie jest przynajmniej moją uwagę przykuło.
30. Jak dama podrozuje motocyklem :-)