odpisali ze nie udziela juz zadnych informacji. Nie maja juz tych migawek i basta. Czekam co z canon polska odpisza... ale raczej trza zaczac zbierac na "trojke" ;/
Wersja do druku
odpisali ze nie udziela juz zadnych informacji. Nie maja juz tych migawek i basta. Czekam co z canon polska odpisza... ale raczej trza zaczac zbierac na "trojke" ;/
no to chyba miałem szczęście w nieszczęściu i też zaczne zbierać na 1dmk3 8-)
Piszą wyssane z palca bzdury. Serwisy autoryzowane migawki zamawiają do konkretnych puszek i na pewno nie trzymają "paru sztuk" na stanie bo muszą za to płacić. Jak nie odpisują nic na temat terminu zakończenia wymiany migawek, to znając życie, Canona i CSI jest to pomysł jak tu ponownie wy... ludzi w naszym kraju. Pisz do Berlina, to Ci odpowiedzą dokładnie jak się sprawa ma cała.
Dokładnie tak jak napisał Naprawiacz. Osobiście poprosił bym oficjalnie warszawski Serwis o stosowny dokument skoro nie chcą wymienić migawki w ramach gwarancji producenta i podstawę ich decyzji.
Równocześnie poprosiłbym Serwis w Berlinie o zajęcie niezależnego stanowiska w sprawie ( oczywiście nie informuj ich o problemach z polskim Serwisem ). Będziesz miał jasność w temacie i podejrzewam, że załatwioną sprawę jak należy :)
może wtrącę swoje zdanie ponieważ sam interesuje się zakupem starszych body 1d2 1d2n 1ds pisałem dosłownie z 1 h temu z gościem z serwisu z Żytniej na chat na ich stronie , o płatnej wymianie migawki i podał mi szacowane koszty mniej więcej wymiany usługa + częsci podał kwoty i nic nie mówił o tym że nie wymieniają bo nie mają części... rozmawiałem z Panem Zbigniewem ..nazwiska nie pamiętam
więc również jestem zaszokowany informacjami że nie wymieniają bo nie ma części..
mnie też na chat poinformował że migawka do 1dmk2 jest taka sama jak do 1dmk2n i w razie awarii taki sam koszt poniosę
AF..Działa sobie jak chce
Tu conieco więcej w wątku http://www.canon-board.info/canon-ds.../index201.html