Nie wiem czy marketing Nikona czy preferencje redaktorów, ale dla mnie wyżej cytowany wtręt jest ewidentny.Cytat:
Zamieszczone przez Piotr Milecki
Wersja do druku
Nie wiem czy marketing Nikona czy preferencje redaktorów, ale dla mnie wyżej cytowany wtręt jest ewidentny.Cytat:
Dlaczego wypowiedz JSK traktujesz jak glos prawie 5k uzytkownikow forum?Cytat:
Szczerze przyznam że nie rozumiem tego wątku. I o co to bicie piany. Czy dlatego że jakaś tam gazeta napisała że 20D jest prawie taki sam jak E-500 od razu oznacza że wszystkie wasze 20-stki stały się gorsze ?
ja za Driverem. niech sobie Fotokurier smoli jakie tam bzdury im wygodnie. nie pierwsze to i nie ostatnie pismo, ktore "drukuje wyniki".
tak nawiasem mowiac, to zwolennikom recenzji polecam obejrzec recenzje Oly E-330 na dpreview. pierwszy raz widze, zeby Askey tak bez ogrodek pojechal po czyms
Nie :) nie o to chodzi.Cytat:
Zamieszczone przez Driver
Ale
1. Takie teksty obrażają moją inteligencję :)
2. Musiałem znajomemmu tłumaczyć dwie godziny, że:
- taki test to nie wyrocznia i najlepiej przetestować samemu,
- to co można uzyskać za pomocą jednego i drugiego body przekracza prawdopodobnie i jego i moje umiejętności robienia zdjęć,
- dużo lepsze porównania body osiąga się stosując do testów optykę, która nie jest ogranicznikiem jakości.
Dla mnie to nie polemika ze stwierdzeniem, że Nikon lepszy od Canona, tylko o ETYCE tego Kto wciska masom kit (nie szkło kitowe :) )
Az se przeczytam w Empiku ten test. Musze zobaczyc co Was tak rozezlilo bo sami nie jestescie (w stresie) wstanie tego wyartykulowac.
czesc.ch.