Odp: Po co ludzie piszą za pomocą czego wysłano post?
Jeśli jedni namolnie mędzą"piszę po polsku" i przeszkadza im brak kropki lub przecinka, to innym może przeszkadzać dopisek,podpisek z czego/czym w pocie czoła parę słów zostało naklepane ,często ten podpis jest dłuższy niż treść wypowiedzi.Wszyscy piszący z 'taptalka" powinni dopisywać gdzie aktualnie są,co robią,model telefonu,jego kolor a i inne detale pozycjonujące wysyłacza jak GPS- też podniosłyby wagę wypowiedzi.
Cytat:
Zamieszczone przez
zysk
Wszyscy piszący z 'taptalka" powinni dopisywać gdzie aktualnie są,co robią
W większości w kiblu na drugim piętrze. 8-)
Mnie też to wkurza. Głos za.
Cytat:
Zamieszczone przez
zysk
Jeśli jedni namolnie mędzą"piszę po polsku" i przeszkadza im brak kropki lub przecinka, to innym może przeszkadzać dopisek,podpisek z czego/czym w pocie czoła parę słów zostało naklepane ,często ten podpis jest dłuższy niż treść wypowiedzi.Wszyscy piszący z 'taptalka" powinni dopisywać gdzie aktualnie są,co robią,model telefonu,jego kolor a i inne detale pozycjonujące wysyłacza jak GPS- też podniosłyby wagę wypowiedzi.
To ja będę tym mędzącym i zwracam uwagę na edycję. Piszesz tak że ciężko się to czyta - tu zasady obowiązują także regulaminowe.
Cytat:
Zamieszczone przez
Kolekcjoner
To ja będę tym mędzącym i zwracam uwagę na edycję. Piszesz tak że ciężko się to czyta - tu zasady obowiązują także regulaminowe.
Przyjąłem do wiadomości i zastosuję się do uwagi na temat konstrukcji zdania.Wystarczy ?
ani mnie to grzeje ani ziębi, ale jestem przeciw (oddałem głos), ponieważ nie uważam za rozsądne regulowanie wszystkiego co się da w formie pisemnej i obligatoryjnej do przestrzegania. a jak ktoś nadal będzie wysyłał tego typu podpisy, to co, dacie mu warna, a później bana?
-----
Wysłano z.
Cytat:
Zamieszczone przez
p0m
ani mnie to grzeje ani ziębi, ale jestem przeciw (oddałem głos)
Jednak ziębi, skoro jesteś przeciw.
btw
stopka powinna być ograniczona do ograniczonej ilości znaków- np: 30 znaków:starczyłoby np: na link do galerii
zysk, cytat ze mnie, który podałeś, jest przykładem wypowiedzi wyrwanej z kontekstu...
Ja dotąd sądziłem, że te napisy są dodawane intencjonalnie i wyglądały mi przez to na nic innego niż pochwalenie się modelem telefonu. Stąd moje pytanie na początku wątku. Miałoby to sens na forach poświęconych temu tematowi ale nie tutaj.
Swoją drogą, jak to jest, że ludzie podpisują się własnym nickiem pod nie swoją wypowiedzią (skoro to jakieś programy same dopisują) i to im nie przeszkadza?
"bendem siem streszczał bo dzwonie z ajpada"
Ale o ci chodzi?
Spis sprzętu fotograficznego w stopce nie przeszkadza ale model smartfona już tak?
Za chwilę i tak większość porzuci lustrzanki i będzie używać telefonu do robienia zdjęć :)
Napisane z mojego 5Dmk3