Może wreszcie weźmiesz do ręki instrukcję obsługi albo dowolny poradnik z podstawami fotografii?
Ja wiem, że to dział dla początkujących, ale bez przesady...
Wersja do druku
Może wreszcie weźmiesz do ręki instrukcję obsługi albo dowolny poradnik z podstawami fotografii?
Ja wiem, że to dział dla początkujących, ale bez przesady...
Powiedz mi czy da się ustawić tak,że ja tam reguluje?
Nie za bardzo rozumiem
Mozesz wytłumaczyć może zrozumiem
jak chcesz to się możemy gdzieś spotkać w Kielcach i Ci pokaże co i jak z takich mega podstaw =)
masz może gg? to sie zgadamy.
A może po prostu obejrzyj kilka filmików na YouTube, jak na przykład to https://www.youtube.com/watch?v=DdgN3vmz_AU
Naprawdę będzie Ci łatwiej zadać właściwe pytanie jak zrozumiesz czym jest przysłona, czas naświetlania, ISO, f-stop. No i oczywiście idealnie by było, gdybyś jednak przeczytał tą instrukcję...
Przepraszam że tak po chamsku trochę, ale... żeby rozumieć trzeba mieć rozum. Nie chce mi się wierzyć że ktoś kupił/dostał aparat i nie przeczytał nawet pobieżnie instrukcji, a na forum próbuje dowiedzieć się absolutnych podstaw. To tak jakby ktoś na forum "auto" pytał którędy wsiada się do samochodu :-).
A poważnie to zgadzam się z Kolegami. Twórca wątku albo jest prowokatorem, albo małolatem który lubi drażnić innych. Zresztą spójrzcie na Jego deklarowany wiek ;-).