Widzisz i tu niestety ideał dla każdego jest inny,ja niestety wolałbym mniejsze body ze względu na plenery.
Wersja do druku
Widzisz i tu niestety ideał dla każdego jest inny,ja niestety wolałbym mniejsze body ze względu na plenery.
A cena jak za 300D :) ...cos mi sie wydaje, ze tylko w Erze Ci tak dopasuja :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Il fuoco
:):) cena niechby 5D była nawet:) dlaczego marketingowcy Canona nas nie słuchają:( przecież oni by tego sprzedali więcej niż by mogli wyprodukować.
W cenie 5D ? , w Polsce ? Wątpie :cool:
ogólnie.nie tylko w samej Polsce.przecież na świecie brakuje ludzi z 1 i 5.
do tego jakiś 400D z cropem a'la 20 D z magnezową obudową żeby się ludziom wydawało że mają profi - to w cenie 800 euro i byłby spokój.
Pewnie, bo takiego body Canon (jak zapewnie kazda inna firma) nigdy nie wyprodukuje. Nie na tym polega marketing i robienie kasy 8)Cytat:
Zamieszczone przez kami74
no fakt.oni wiedzą co robić żeby zarobić.ale może za parę lat jak ukończę studia o tym co robić żeby zarobić wybiorę się do Canona, pokażę im stertę papierów z kursami i egzaminami itp..... i kopną mnie w cztery litery:)Cytat:
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
ja tu tylko taką litanie marzeń z mojego punktu widzenia przedstawiam...
A właśnie apropos tak sie kiedyś zastanwiałem czy np szefowie Canona ci z samego topu, (zakładając, że prywatnie lubia fotografować) robią sobie takie special edition. Np w body 1ds jakaś eksperymetalna matryca 39 mpix , nie szumiaca oczywiście przeznaczona do montażu na rynek w roku 2015, tudzież szkiełko 10-500/f1.2 o jakości optycznej nieporównywalnej z niczym obecnie produkowanym itd itp. Takie gadżety o których marzą pasjonaci fotografii usmiechając sie przy tym bo wiedzą, że coś takiego nie istnieje. Ale czy napewno...? The truth is out there... :mrgreen:
to jak kami? kupujemy po noktowizorze,czarny strój z wielką literą N na klacie, zółte majtki,zółtą pelerynę,i uszczelnione hełmy (tak dla ściemy żeby jakby co było na żółtych). z tym ekwipunkiem jedziemy do japonii, odnajdujemy domy bossów, robimy rozeznanie w terenie, wracamy i informujemy świat co będzie w 2015 roku:D ?? a fotki oczywiście będziemy robić 1ds bo czym innym:)
panowie, pora iść spać! :twisted:
już po dobranocce :twisted: