Odp: Canon 60D - Nowy, gdzie najtaniej?!?!
Cashback dostajesz od Canona, nie ma nic wspólnego z promocją w Saturnie.
Cytat:
Zamieszczone przez
_Dre_
W Saturnie trwa promocja za każde wydane 500zł oddają 50 zł trwa do 5 stycznia
Cena nowego 60D wynosi 3079zł
Całkiem atrakcyjnie :) Znajdziecie gdzieś taniej?
Raczej nie, bo to wychodzi dokładnie 2779zł :)
Rewelacja pod warukiem, że gdzieś mają to w sprzedaży.
Też się napaliłem, bo tak pomyślałem jak Ty Bolek. Ale 3079 zł to cena już po obniżce ceny :) Przystępnie, ale nie tak żeby szczęka opadła.
Ja już swojego 60d zamówiłem, szkoda, że o tej promocji nie wiedziałem, ale w sumie niewiele więcej dałem.
Łeeeeeee, więc to takie buty, szkoda. Bo dokładnie tak jak napisałeś - nadal atrakcyjnie cenowo, ale już nie tak żeby szczęka opadła. :)
Cytat:
Zamieszczone przez
djcargo
Ale 3079 zł to cena już po obniżce ceny :) Przystępnie, ale nie tak żeby szczęka opadła.
No nie opada :) ale taniej nie znalazłem..
Jak ktoś teraz szuka 60D to dobra propozycja. A co do konkursu canon to zawsze jest szansa na parę złotych.. ale nie mamy 100% że się uda..
A ja próbowałem sprzedać nówkę (dostałem od chrzestnego) za 2800 przez miesiąc na allegro i nikt się nie skusił. Wszyscy chcieli za 2500-2600. Stwierdziłem, że "nienormalnym" nie będę sprzedawał. Wykorzystam go sobie do filmowania :)
Dla kogoś kto ma działalność gospodarczą, pucha za 2800zł bez faktury to słaba oferta ;)
Odliczając podatki to nowa pucha ze sklepu mogła by wyjść lekko poniżej 2000zł :D
Cytat:
Zamieszczone przez
jasiorzaca
A ja próbowałem sprzedać nówkę (dostałem od chrzestnego) za 2800 przez miesiąc na allegro i nikt się nie skusił. Wszyscy chcieli za 2500-2600. Stwierdziłem, że "nienormalnym" nie będę sprzedawał. Wykorzystam go sobie do filmowania :)
Czego sie spodziewałeś skoro nie wystawiasz rachunków, to cena musi byc atrakcyjna a nie sklepowa.
Jak kupisz nowe auto i po miesiącu zapragniesz sprzedać, to jesteś 20% ceny w plecy - takie prawa rynku :(
"Nienormalnym" jest kto myśli inaczej :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Bolek02
Czego sie spodziewałeś skoro nie wystawiasz rachunków, to cena musi byc atrakcyjna a nie sklepowa.
Jak kupisz nowe auto i po miesiącu zapragniesz sprzedać, to jesteś 20% ceny w plecy - takie prawa rynku :(
Tak wszyscy mają firmy i są na Vacie :) i kupują aparaty na śniadanie jak bułeczki :) ps był paragon dowód zakupu, który można przecież zamienić później jeszcze na fakturę. Ale nieważne już!
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
Bolek02
Tak wszyscy mają firmy i są na Vacie :) i kupują aparaty na śniadanie jak bułeczki :) ps był paragon dowód zakupu, który można przecież zamienić później jeszcze na fakturę. Ale nieważne już!
skoro aparat ma juz grubo ponad miesiąc i teoretyczny nabywca miałby zostać jego 3 właścicielem (po chrzestnym i tobie) to się nie dziw że każdy woli dopłacić 200-300zł i kupić sprzęt nowy, niemacany, oryginalnie zapakowany, z fakturą i prawem zwrotu w ciągu 10 dni...a co do samego rachunku to nie był bym taki pewnien że po tak długim czasie możesz go zamienić na fakturę vat..........