A nie protestuje tak czasem twój DS przeciwko ACTA ;)
Wersja do druku
A nie protestuje tak czasem twój DS przeciwko ACTA ;)
chłopie gdzie jest slot do tej taśemki to "wytkne" kabelek, ogólnie to jestem mocno zjeżony -- jak na super amatora to sporo mnie ta zabawka kosztowała, a to co mi żona dogaduje to pewnie niektórzy mający podobne sytuacje mogą tylko sobie wyobrazic.
poniżej link do położonego rawa
http://www.sendspace.pl/file/b9f4cad0edc9ffa20adc429
tasiemka była by super diagnozą bo jeśli się tylko nie urwała to można ją włożyć, a może podywagujemy co mogło się jeszcze stać, czy gdyby padała matryca to byłby podobny efekt ( to mnie martwi najbardziej bo ponoć koszt wyższy niż ten aparat)
Kolego to może być drobnostka.Ale współczuję z powodu żony nie martw się pomyśl sobie że jesteś nie pierwszy i nie ostatni.Czasami mężczyzna musi przejść katorgi.Wiem coś na ten temat bo niedawno wydałem na moją zabawkę ok 11000,-Mnie nikt nie współczuł jak Tobie , jakoś przeżyjesz.W razie awantury powiedz żonie jak nie będzie Cię wspierać to wymienisz na nowszy model(tylko nie żonę bo zabroni ci odwiedzać CB.) :( ;)
panowie, jakieś cuda nie wiem czy się cieszyć czy płakać, wziąłem dziś urlop, a ciężki okres w robocie więc musiałem go siłą wyrwać, cały dzień struty chodzę, wracam do domu a mój syn 3,8 roku mówi do mnie Michał ( mówi do mnie po imieniu ) , baterie trzeba naładować, myślę sobie gdyby życie takie proste było dzieciaku ( wczoraj w nocy koledzy z forum CB za rękę minie prowadzili krótkie, długi czasy….no cuda – 80 czarnych zdjęć na wszystkich możliwych ustawieniach i czarna **** )….natomiast myślę nie mogę nie sprawdzić jak dziecko prosi wkładam drugi akumulator , cyk i no nie czarna ****, tylko normalne zdjęcie, drugie trzecie ….seria, ok --- przekładam na wczorajszy akumulator to samu wszystkie ok, drugi obiektyw OK ………ludzie co się dzieje ?
Sam nie wiem czy może poruszałem tym aparatem trochę góra dół prawo lewo może ma jakiś „zimny styk” który zaskoczył przy tych ruchach, no nic chyba nie jadę na żytnią bo co powiem było czarno ale jest dobrze ? sam nie wiem ale boje się niepewności będę chciał cykać a tu odmowa posłuszeństwa…………, będę testował obracał kręcił zobaczymy co będzie dalej......jeszcze żona "czy ty aby dekiel zdejmujesz jak zdjęcia robisz?" -- nic nie odpowiedziałem.....dziękuję wszystkim idę pić wino w końcu jutro mam urlop
Jest za co wypić :)
Będziemy wysyłać sprzęt do Twojego dzieciaka :)
Tylko żeby się zaraz nie okazało, że w jakimś ważnym momencie znów będą czarne zdjęcia... Jak już się nacieszysz to profilaktycznie można wysłać na Żytnią ciekawe co powiedzą :)