o dziękuję Ci :-D ..
za opisanie tego co było kartek nie będę rozdawał ;)
na pewno użytkownicy przyszłych warsztatów chętnie przeczytają czy warto się wybrać a i organizator też tu zagląda więc taki opinie się przydadzą..
Wersja do druku
Mi trochę nie pasuje nazywaniem tego warsztatami... bardziej wykładem chociaż nie zmienia to faktu że bardzo ciekawym. Pana Filipa słuchało się naprawdę z przyjemnością. Część praktyczna, przynajmniej w porównaniu z poprzednimi edycjami, mocno ograniczona w czasie i w warunkach choć pewnie ze względu na małe niedomaganie prowadzącego ;]
Pozdro
PS: Komentarz pana Filipa co do głównej nagrody - bezcenny !
A jaki to komentarz bo chyba umknął mojej uwadze? :)
mogę podpisać się jedynie pod tym co koledzy napisali - Filip Ćwik ma spory dar ciekawego opowiadania i przekazał dość dużo przydatnych informacji o praktycznej stronie reportażu (choć fakt- jedynie na wykładzie).
Może dodam od siebie jeszcze to, że plus dla cyfrowych za ilość sprzętu, która była do wypożyczenia - każdy kto chciał na coś się załapał.
Generalnie - b. udany dzień. No i dzięki (nie wiem komu) za możliwość przetestowania 135 L i 70-200 :)
600d również były
Zapraszam na nasz blog firmowy, gdzie zamieściliśmy króką relację i zdjęcia ze spotkania, w tym również zdjęcia laureatów konkursu na zdjęcie dnia.
Zdjęcia również na stronie firmowej na Facebooku.
Wszelkie komentarze i uwagi mile widziane :)
Przy okazji informacja dla użytkowników Canon-board, uczestników kolejnych warsztatów - jeśli chcecie się spotkać i się "rozpoznać" proszę zgłoście się do prowadzącego spotkanie - to będę ja :) Ogłoszę dla Was jakieś miejsce zbiórki :)
Świetne spotkanie i warsztaty. Dzięki cyfrowe.pl!
Czy ktoś z uczestników zanotował może nazwiska fotografów, których zdęcia były pokazywane w trakcie warsztatów w ramach prezentacji Pana Wojtka?
Pozdrawiam i dzięki z góry:)