A ja też zauważyłem, że mam co najmniej jednoosobowy fanklub na plfoto ;-)
Wersja do druku
A ja też zauważyłem, że mam co najmniej jednoosobowy fanklub na plfoto ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez Calliactis
Chodzi ci zapewne o fotkę wagina a ludziki lego podstawiają drabinę i wchodzą po niej do dziury ? Chyba widziałem tą fotke rzeczywiście mało odkrywcza. 8-)
Daj link do tego zdjęcia też skrytykuje, niech po mnie jadą :))
Dosc pokazna TWA ma authorid=45115 8)
ania bujko rzadzi! :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez kekacz
chociaz sam nie wiem, czy bardziej zenujace jest to co ona wypisuje, czy to jak sie pod nia ludzie wywnetrzaja :)
de facto, ania bujko jest (albo przynajmniej byla) zjawiskiem nie tylko plfotowym. tyle ze na innych galeriach ja zdaje sie moderatorzy/admini pogonili :-)
ale basi bajki i tak nie pobijesz: http://www.plfoto.com/uzytkownik.php...rname=barbarax
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
O ja p*ole.. kliknalem w najbardziej niewyrazna, najciemniejsza fotke na liscie - 134 oceny, srednia kilka pikseli od konca skali :lol: :lol: :lol: Myslalem, ze mnie nic w tym wzgledzie nie zaskoczy, ale jednak Tobie sie udalo :lol: :lol:Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
barbara bajka
zdjec: 143
srednia ocena: 8.2
komentarzy: 14 398 :o
no ladnie
Szkoda ze u ani bujko mi sie to podsumowanie nie wyswietla.
Mimo wszystko jej pluszowej serii nikt nie ma szans pobic :D
naszczęście ja miałem tylko jakieś 2 razy złe doświadczenia z osobami na plfoto. zazywczaj paredziesiąt osób ogląda foty i czasem ktoś wystawi jakąś ocenę, czasem skomentuje i te komentarze okazują się po przemyśleniu poprawne. chociaż oglądając zdjęcia innych faktycznie czasem spotykam się z tym, że klika osób atakuje konstruktywne uwagi co do jakiejś pracy. dziwne, smutne i niepotrzebne- ale jest.. co zrobić.
a ja ostatnio miałem niezłe doświadczenia na OPH... skomentowałem jakąś fotke gdzie laska stała przy torach a za nią rozpędzony pociąg... byłą to pierwsza fotka autora i był to definitywnie gniot ktory zresztą był usunięty poźniej. Pierwszy komentarz był ze ta laska jest brzydka i mogła stanąc za pociagiem... a ja nastepny koment napisałem (nie widząc w ogole co napisał moj poprzednik) ze mogła stanąc na torach. Taki niewinny zarcik wiedzac ze moderator i tak usunie to zdjęcie... no to sie kurna zaczeło. Jakiś kolo wjechał mi pod moje najnowsze zdjęcie z komentarzem ze jestem niewychowany itp itd. ze to co napisałem jest okropne i powinienem jaknajszybciej przeprosic autora i "MODELKE". Podał mi link do zdjęcia... ale oczywiscie tego zdjęcia juz nie było a ja nawet nie widziałem o jakim zdjęciu jest mowa i co ja wogole tam napisałem. Wiec odpisałem mu na maila zeby nie wypisywal mi pierdoł pod moim zdjęciem. I napisałem by oidpisał mi na maila a nie jako komentarz... niestety on swoje. Wkoncu zgłosił to moderatorowi. I dostałem teoretycznie bana na 48h... z czego zrobiło sie 3 tygodnie.
739353, 743512, 796776
To sa tylko przykłady działalności emoczo i jego artyzmu. O komentarzach nawet nie wspomnę.
Najdziwniejsze jest to jakie oceny mają "zdjęcia" tego kolesia...