pocieszajmy sie tak:) a zeby miec dobry af na pelnej klatce ponizej 10 000zł to trzeba kupic 1ds 2 :)
Wersja do druku
pocieszajmy sie tak:) a zeby miec dobry af na pelnej klatce ponizej 10 000zł to trzeba kupic 1ds 2 :)
Który kosztuje tyle samo co 5d2 jakoś. Więc jak dla mnie rachunek jest prosty...
niemniej wiele osob woli kupic nie zajechana puche reporterska, tylko nowke ze sklepu z gwarancja.
sterowanie lampą z body to tez fajny ficzer w d700.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
MariuszJ
narazie i tak poza moim zasiegiem cenowym. Niemniej gdybym mial zainwestowac ze 12 tys w sprzet (jednorazowo a nie dokladajac) to poszłoby w d700 + stałki,a to co mam poszloby na d300/d90 + zoom
A niech wszyscy "zmieniają system na inny". Zostanie masa dobrych szkieł w bardzo atrakcyjnych cenach :D
Kocham takie wątki :D
Ja podsumuje wątek w następujący sposób " wszędzie dobrze gdzie nas niema ";)
Idealny system jeszcze nie istnieje dlatego coraz więcej fotografów decyduje się na "dwu-systemowość"
Ja tam myślę, że ruch jest w obu kierunkach, właśnie wyprzedałem Nikonowe graty i zakupiłem zabawki od Canona :-D
pozdr
Znam działanie zasady "wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma". Ale fajnie jest też wyczuć moment przegięcia pały przez tych, których obdarzyliśmy swoimi pieniędzmi i zaufaniem :)
Każdemu z nas uda skompletować w Canonie system, który nas usatysfakcjonuje - szkoda tylko, że będą to w większości rzeczy "stare ale jare", w rodzaju starych 50-tek, 5-tek, elek f4, tanich stałek z epoki analoga. I na nic więcej (mówię o sobie) mam nie liczyć? Zawiodłem się nie sprzętem od Canona, tylko tym że znaczę dla tej firmy jako konsument tak niewiele. Że tak trudno być mi teraz jej kibicem.
Dwusystemowość? Fakt, Połerszota S3 się pozbywać nie będę :)