Ani razu nie zdarzyło mi się tam zapłacić. Co więcej, zawsze na ulgowy wchodziłem. :)Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
Wersja do druku
Ani razu nie zdarzyło mi się tam zapłacić. Co więcej, zawsze na ulgowy wchodziłem. :)Cytat:
No jasne w takim gustownym kapeluszu Panie Profesorze myślą Żeś Botanik . Pozdr :)Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
I o to chodzi. Gawryl z kolei wyglądał na eksponat ;)
OT:Oj, z Moją kiedyś wybieraliśmy się do Krakowa ale w rezultacie zrezygnowaliśmy - kasa prawie jak w Berlinie ;)Cytat:
no to można wybierać - ceny prawie jak w Berlinie i krakowski urok i klimaty albo Berlińskie ceny i klimaty mało krakowskie :p (no chyba że lubisz techno ;) )Cytat:
Zamieszczone przez KMV10
ale Berlinskie zoo za to jest pięęęęęękne i warte tych 8 euro
Piękny powrót do esencji wątku - masz rację, absolutnie jest warte :-DCytat:
Zamieszczone przez asterix
Niestety, z niego właśnie zdjęć nie mam, byłem tam bez sprzętu foto.
Trzeba to będzie może kiedyś naprawić.
OT: EEEEEE Tomasz jeszcze raz sie przyczepię (niedziela przecież :) ): jeśli Ci sie nie zdarzyło zapłacić - to po co te ulgowe? Drogi Watsonie .?Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Służbowo ?Na statek...? :)
Zapłacić za aparat (w domyśle).
W większości muzeów na świecie nie wolno fotografować z lampą a jak się chce użyć statywu to niestety extra money.
Rozumiem takie dodatkowe opłaty - po części - bo to utrudnienie dla innych. Ktoś chce sobie obejrzeć dysk z Fajstos a tu fotograf rozstawił się ze sprzętem i jeszcze prosi żeby nie tupali :-) Pewnie podobnie można by podejść do tych opłat w ogrodzie botanicznym czy zoo tyle, że u nas to bardziej chodzi o "złupanie" kasy :-)
W celach niekomercyjnych do zdaje się nie ma przeszkód czyli ten koleś z plfoto to poprostu oszołom...
Janusz