To taki uniwersalny, w zasadzie jest do aparatow, ale do 190Pro pasuje tez bardzo dobrze.Cytat:
Zamieszczone przez Polaco
Wersja do druku
To taki uniwersalny, w zasadzie jest do aparatow, ale do 190Pro pasuje tez bardzo dobrze.Cytat:
Tasme na aparacie mam dopiero dwa tygodnie i jeszcze nic zlego nie zaczelo sie dziac. I tak sobie mysle, poprawcie mnie jesli sie myle, ale nasadki Lumiquest mocuje sie na zepy ktore przylkeja sie do lampy i nikt o zasyfieniu lampy nic nie mowi. A moze mowi...Cytat:
Zamieszczone przez thorin
a ja mowie z perspektywy kabli polatanych przez mojego ojca, az mna wstrzacha jak sobie przypomne jak sie od nich kleilem :)
Body okleja sie elastyczna tasma izolacyjna plastikowa. Nie okleja sie natomiast tasma materialowa , ktora nasaczona jest jakas kleista masa bitumiczna.
i gdzie to kleicie zeby podejrzanie nie wygladalo ? :) MacGyver w jednym odcinku caly wysmarowal sie wszystkimi brudami swiata i tak dostal sie na statek pelen zlych chinczykow, nikt go nawet nie zapytal czy na statku pracuje, ale czy nie byl to dziwny widok, amerykanin wsrod chinczykow ? bezpieczenstwo i owszem ale czy jest sens pojawiac sie pozniej z takim aparatem w towarzystwie ? :) wyglada sie jak "christmas tree man" na polu golfowym, choc zycze kazdemu takie sprzetu pooklejanego naklejkami...
W towarzystwie chcac sie pokazac zawsze mozna odkleic tasme i zaimponowac wujkowi Zbyszkowi swoim sprzetem. Ja wybieram sie na Ukraine i nie mam zamiaru tam nikomu imponowac, chce robic zdjecia.
w nosie mam ironie, staralem sie tylko ostrzec przed tymi tasmami, choc moze rzeczywiscie sie myle, ukraina to wschodnie rubieze chaosu, inna bajka. Moj aparat nie nalezy do tych z ktorych zdjecia sa robione u cioci na imieninach ale przeciez na codzien nie musi wygladac jak by wyladowal sam po przebyciu czarterem trasy 10 pietro - parter, tymbardziej ze jest o zgrozo srebrny tfu tfu :)
Panowie, czy z tym oklejaniem aparatu to nie OT w tym watku ? No wlasnie... :)
Nie chcialem byc ironiczny, mowie tylko ze potrzebuje aby aparat nie rzucal sie w oczy.Cytat:
Zamieszczone przez thorin
Nie wiem dokladnie jaka dlugosc. Wiem ze jest:Cytat:
- materialowy (czy to neopren? nie znam sie)
- w miare wygodny
- wystarczajaco dlugi