-
Dzięki. Lubię obcować z przyrodą, więc chyba w fotografii przyrodniczej mi najlepiej.
31. Sikora czarnogłowa
32.
No i tak trochę gratisowo, bo na portretach się nie znam wcale. To pierwszy popełniony przeze mnie portret, który (chyba) nadaje się do publikacji. Mój 7-letni siostrzeniec.
33. Lekko poprawione suwaki
34. Trochę bardziej obrobiona. Znalazłem tutorial do efektu lomo, to w zasadzie to plus lekka ramka.
-
33 lepsze od tego poPSutego
Chociaż kadr taki trochę legitymacyjny z delikatnym podparciem
-
-
tak tak, to makro zdecydowanie najlepsze z tych, które pokazałeś, ale początki zawsze są takie sobie...
-
Oglądając Twój wątek widać postęp. Zgadzam się z Adso co do makro.
-
Postęp to trochę za dużo powiedziane. Wydaje mi się, że raczej szukam i próbuję się odnaleźć w tym, w czym się najlepiej czuję. Tymczasem podrzucam z tej samej serii z Maksem drugie zdjęcie.
35.
Najśmieszniejsze, że on tak zapozował na stojąco, bez żadnego podpierania się.
No i z ostatniego spaceru...
36.
37.
38.
39.
P.S. Miło, że ktoś tu jeszcze zagląda. Jestem rad, że niektóre moje prace mogą cieszyć oko. Co do sesji z Maksem, to 7-latek i szkło manualne to nie jest dobre rozwiązanie na początek, ale każdy orze jak może.
P.S.S Teraz zauważyłem, że coś się numery posypały, i są dwa numery 31. Jedno z wcześniejszej strony to bazie w makro. Nie będę już tego zmieniał, bo całkiem chaos wprowadzę.
-
No i jeszcze jedno zdjęcie Maksa.
40.
http://img260.imageshack.us/img260/7671/img7355q.jpg
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
To chyba już późna godzina jest.
40.
-
-
kropelki na pajęczynie bardzo ładne, szczególnie 36!
-
Dziękuję bardzo!
Kolejny sort.
42.
43.
44.
45.
46.
47.