ok, ok ......
Wersja do druku
ok, ok ......
hehe... no to ja moge w razie czego jako drugi fotograf "do pomocy". jak zona spyta, to bakne cos w stylu ze "sluzbowo na statek", a RAW-ow nie pokaze :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Pawlo
chyba nie taki zly ten KIT ??Cytat:
Zamieszczone przez popmart
akustyk: no problem, kiedysc pracowalem w tej branzy (w sumie dalej cos mam z nia do czynienia). Staram sie moje hobby jakos tam wprowadzic. Co do panienek to fajne, ale tylko z wygladu (no moze 1 na 50 trafi sie jakas inteligentna).
Ja sie 1,5 miesiaca temu rozstalem z narzeczona (bylismy prawie 5 lat) i Ci powiem ze nie mam jakos ochoty wyrywac "laski" na disco. Napewno to nie jest miejsce na szukanie przyszlej zony (to jest moje zdanie).
Zdjecia napewno bede dalej robil sukcesywnie, musze pojezdzic po calej Polsce po klubach razem z kolega z agencji artystycznej. Mozna zrobic jakas oferte dla wlascicieli zeby sie zwrocily koszty przynajmniej. A patrzac sie na zdjecia 99% galerii dyskotek to jest zenada.
...chodzi ci o te ciągłe rozmazania 2-kurtynowe? No moze i są ludzie którzy by w tym momencie woleliby zobaczyć tańczących, zamrożonych światłem lampy, ale ja clubu w ten sposób nie potrafię i nie znoszę focić...Wg mnie jest tam tylko ruch i masę kolorowych świateł, więc próbuję to uchwycić...poza tym, powiedzmy sobie szczerze..chałę walę :) wpadam na 2 godzinki, ludzie po pół godziny focenia nastawiaja tylko gęby przed obiektywem i chcą się później oglądać, więc mie mam wyjścia:) na dodatek właściciel krzyczy: ...i z 50 fotek DJ-owi zrób, CO NAJMIEJ 50 :)Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
A żeby coś wnieść rzeczowego do dyskusji to ostrzegam, że największym wrogiem focenia na 2-kurtynę są stroboskopy...efekt straszny:( natomiast największym przyjacielem, masa kolorowych swiateł, niestety ja muszę walczyć ze stroboskopami...
A co do exifów, to fakt juz nie ma...w starych albumach, ale w tym albumie są: http://www.clubxxl.pl/galery/thumbnails.php?album=42
Swieta racja.Cytat:
Zamieszczone przez Pawlo
A na dowód Oksana :
http://video.google.com/videoplay?do...66932227618159
Ale taki gatunek dziewczyn to trzeba poznać osobiście żeby uwierzyc ;)
Co do moich fotek z disco to:
Heh 3 fajna :) "ciagnie" ladnie Millera :mrgreen: (troche przepalone). Ciekawe skad wogole taki pomysl?? To bylo pozowane czy tak uchwyciles?Cytat:
Zamieszczone przez ripek
Fotka ostro z doskoku (nawet nie patrzylem w wizjer - aparat byl w powietrzu na dlugosci yciagnietej reki) - stąd ten przepał. To był konkurs "kto szybciej wypije pivo bez uzycia rąk".
Gdyby ktos narzekal na kita - te zdjecia wlasnie kitem robilem ;)
a ta oksana to wyglada na mocno naćpaną (bo upita by po prostu leżała :twisted: )
a fotki bardzo fajne 8-)
One tak wyglądaja na trzeźwo - niestety .. ;)Cytat:
Zamieszczone przez pst