Zabawne. Miłe urozmaicenie fotek ślubnych :)
Fajna fabuła, fajny pomysł z ułożeniem zdjęć w formie komiksu, obróbka również niczego sobie :)
Jedyny mały mankament to gra aktorska modeli ;)
Wersja do druku
Zabawne. Miłe urozmaicenie fotek ślubnych :)
Fajna fabuła, fajny pomysł z ułożeniem zdjęć w formie komiksu, obróbka również niczego sobie :)
Jedyny mały mankament to gra aktorska modeli ;)
To nie modele, to autentyczna, prawdziwa i oryginalna młoda para, ale dzięki.
Gra młodych wiadomo.. Ale młoda ma jakąś specyficzną mimikę twarzy, która mnie rozbraja. Już po raz kolejny tu wracam, żeby popatrzeć;) na początku mi się całość nie podobała, ale teraz się przekonałem. W końcu coś innego. Dzięki Ci za to.
http://www.piotrknap.com/index.php?p...viewgallery=23
Ocb z "właścicielem nieruchomości"? Trochę siara moim zdaniem... Wyrzuciłbym po prostu ten materiał ze strony chyba...
Genialna sesja. Strasznie mi sie podoba. Wydaje mi się, że juz gdzies ja widziałam, ale nie mam pewności.
Świetnie zaaranżowane, pomysł też genialny.
Do wykonania też się nie będe przyczepiać, bo mimo kilku uchybień jest takie jakie chciałabym zobaczyć na miejscu tej parki :)
Moje gratulacje.
Chodzi o to że zarządca budynku prawie rok po sesji zaczął mieć pretensje że zdjęcia budynku są na komercyjnej stronie. Zarzuty były absurdalne ale potrzebowałem trochę czasu żeby się upewnić że tak jest i w sposób jaki widać spełniłem życzenie zarządcy. Niedługo Zue Misie pojawią się w poprzedniej formie.
fajne, komiksowe, ma pare bledow i niedociagniec w postprocesie, ale sumarycznie bardzo spoko.
kawał dobrej roboty