Byłem posiadaczem 24-105 i mam obecnie od lutego '09 24/1.4II i teraz gdybym miał wybierać to zdecydowanie stałka a do portretu przy zastanym świetle to cud i miód (z 5dmkII):shock:.
Wersja do druku
Byłem posiadaczem 24-105 i mam obecnie od lutego '09 24/1.4II i teraz gdybym miał wybierać to zdecydowanie stałka a do portretu przy zastanym świetle to cud i miód (z 5dmkII):shock:.
GO nie oszukasz. Przy f4 sprawa musi tak wyglądać. 24II - mówisz. Fajne, ale drogie:)
Mam dwa 24-105 i 24. Co mam powiedziec? Miodnie. Koniec lampy.
uzywa ktos 24L z 1d3 ?? jestem wlasnie na etapie zakupów - chetnie obejrze jakiegos sampla :-)
dzis sprzedaje 24-105 - choc fajny to jednak "nie to".. nie wiem czy mozna o szkle powiedziec ze jest "nudne" - jesli tak to tak wlasnie jest w moim przypadku z 24-105 ;-)
Kubak82 jak dziś lub jutro przyjdzie mk3 bo ma kolo oddać na sprzedaż do mnie to ci coś wrzucę :)
Dzygit-Dublin - ogromne dzieki, bede czekac :-)
potrzebuje bezblednego af a moja sigma 30 1,4 (skadinad super szklo -jedno z moich ulubionych) to przy malym rozbrykanym dziecku loteria - niby af sprawnie dziala z asp-h ale wole to "niby" zastapic "na pewno" :)
o skoku w "plastyce" mam nadzieje ze tez sie przekonam :-)
24LII na marku trzecim będzie diabłem ;)
na to licze :-)
potrzebuje szkla w okolicach 30mm i tak wlasnie bedzie w 1d.. na 40d tez bedzie super bo to dokladny odpowiednik tego co teraz mam w 1d z sigma 30 - dla mnei to szklo pod obydwa cropy to "ogniskowy ideał" i tylko nie daje mi spokoju mysl "gdzie jest haczyk" :lol:
w cenie ;)