Cytat:
Zamieszczone przez Czacha
Kolega ma swieta racje...wiec moze jednak uderzymy do Tykocina???
Wersja do druku
Cytat:
Zamieszczone przez Czacha
Kolega ma swieta racje...wiec moze jednak uderzymy do Tykocina???
no i zagwaozdka: gdzie jechac.
niech osoby chetne sie wypowiadaja.
ja dalej jestem za Biebrza - choc w niedziele mozna by bylo ruszyc na Tykocin :)
To ja proponuję do Słońska - największy rezerwat ptaków w Europie :)
Co do Osowca, to jest zagrodzony i nie pozwalają wchodzić, bo rzekomo niebezpiecznie.
owszem.. tablice "zakaz wstępu" czy tez "wstęp wzbroniony" wiszą... co nie znaczy ze tam nie da się wejść i bezpiecznie wyjść... byłem tam kilka razy i mimo zakazów udało mi się cało wyjść. Tablice wiszą po to, zeby nikogo nie ciągali po sądach jak ktoś np spadnie z jednego z bunkrów... bo na niektórych oj wysoko jest... to chyba tyle na temat (nie)bezpieczenstwa. A co do tego gdzie..... ja moge się dopasować... byle za aparatem i zeby była choć kura <hahaha> ;)
Caly majdan mialem przy sobie (tylko bez monopodu i statywu) w Kolonii i to w torbie (obecnie planuje plecak na tego typu wyjazdy), 12 godzin lazenia po miescie, 3 dni - wytrzymalem 8)Cytat:
Zamieszczone przez Scaramanga
Ale... i tak juz inaczej zaplanowalem ten weekend - chetni tez moga sie zabrac (skoro Czacha zniecheca do zaplanowanych okolic) bo jade na kilka dni na wies lubelska, tam gdzie rodzice z dusznego, glosnego Lublina sie wyniesli (30km od Lublina obok zalewu Zemborzyckiego w kierunku na Bychawe - Tuszów).
W planie wąwozy, wzgorza, chalupy wiejskie, strumyk, zrodelko (mam tuz obok domu uroczysko z lessowym zrodelkiem), lasy... ewentualnie i Lublin w jakis dzien.
No jak z tym plenerem bedzie?
Ma ktos 2 miejsca z raszwy, Radomia, Puław lub okolic?
Jak sie nie pomylilem to bylem tam w lipcy i miale spotkanie z losiem oko woko
W tej wsi maj chate bracia Kłosowscy, zani fotograficy przyrody
Przecież nie musisz się chwalić sprzętem w pociągu. Może sobie spokojnie leżeć w plecaczku.Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
temat ciagle aktualny: zbieramy chetnych i jedziemy.Cytat:
Zamieszczone przez aqua
Jak juz kroja to kroja jak leci a nie najpierw obserwuja co kto ma (ot slynne gazy nasenne czy wjazdy 6 karkow wypelniajacych przedzial).Cytat:
Zamieszczone przez Algier