Czy to Twoja dziewczyna/narzeczona/żona/kochanka/siostra/córka/kuzynka itp czy też koleżanka albo z naboru/wyszukana jakaś modelka?
Doczytując podtekst: jeśli nie jest osobista, to podaj namiar, by koledzy też ją spróbowali uwiecznić :twisted: .
Wersja do druku
Hehe, znajoma która raz po raz jeździ jako hostessa i chciała parę zdjęć żeby wstawić żeby spróbować swoich sił w czymś nowym dla niej i do wysłania do kilku agencji - chętnie skorzystałem, bo sam potrzebuję dużo praktyki.
Niestety nadal jestem na etapie gromadzenia środków na 2 dodatkowe lampki, albo chociaz jedną.
Może to mało profesjonalna ocena zdjęcia, ale..... świetna laska!:) Takie oczy same w sobie wystarczą do udanego zdjęcia:)
Baardzo mi sie podoba:) Subtelnie, kobieco i romantycznie.
no to ost na pewno ma cos w sobie...pewnie to zasluga w duzej mierze modelki ale fajnie ze jest to zdjecie w stonowanej kolorystyce no i dosc ciasny kadr dzieki temu odrazu skupiam sie na tym co jest tematem zdjecia;)
tak jak Vitez odpowiedzial:)
a wracajac do tematu fajnego widoczku - nie odczulem na tak malym zdjeciu duzego spadku jakosci na f18. fakt- szerzej by sie przydalo, w sumie to po drugim patrzeniu najbardziej mi ta winieta przeszkadza;) poza tym fajny widoczek.
to nowe foto tez calkiem ok, pozdrawiam:)
podoba mi się - bardzo pozytywne ;)
15-17 faajnie! a 11-13 baardzo fajne kolorki super kadr...naprawde podoba mi sie :D